Chord Gitar & Lirik: Chord Gitar Udan Janji – Nella Kharisma

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro : 
Am  Em  Dm  Am
E  F  G  Am

Am
Semilir angin dalu
   G               Am
sumripit roso ning ati
          Dm   G            C
soyo nambahi roso kasmaran iki
           Dm                    Am
pirang-pirang bengi tansah tak enteni
            G          Em      Am
nanging ra ono teko ngugemi janjimu..

Int. 
G  Em  Am

Am
Padange rembulan
         G      Am
sing ngancani sepiku
         Dm     G      C
suwi ngenteni raono tekamu
          Dm                         Am
pirang-pirang bengi mung tak sawang langit
             G                Am
nangis netes eluhku, geloning atiku..

Musik : 
G  C
G  Em  Am

Reff:
Am                           G
Raono banyu sing nelesi ning pelataran
             Dm
nanging mung udan janjimu
       F               Am
nelesi atiku sing kasmaran..
      Am                   G
raono banyu sing nelesi mudun ning bumi
             Dm
nanging mung udan janjimu
       F                 Am
sing deres gawe geloning ati..

         Dm
Ojo mung paring janji
         Am
nganti kapan nyekso kangenku
          G            Am
nganti seprene raono tekamu..

Musik: 
Am  G  Dm  Am
G  F  G  Am

Am
Semilir angin dalu
   G               Am
sumripit roso ning ati
          Dm   G            C
soyo nambahi roso kasmaran iki
           Dm                    Am
pirang-pirang bengi tansah tak enteni
            G                  Am
nanging ra ono teko ngugemi janjimu..

Int. 
G Em Am

Am
Padange rembulan
         G      Am
sing ngancani sepiku
         Dm     G      C
suwi ngenteni raono tekamu
          Dm                         Am
pirang-pirang bengi mung tak sawang langit
             G                Am
nangis netes eluhku, geloning atiku..

Musik : 
G  C
G  Em  Am

Reff:
Am                           G
Raono banyu sing nelesi ning pelataran
             Dm
nanging mung udan janjimu
       F               Am
nelesi atiku sing kasmaran..
      Am                   G
raono banyu sing nelesi mudun ning bumi
             Dm
nanging mung udan janjimu
       F                 Am
sing deres gawe geloning ati..

         Dm
Ojo mung paring janji
         Am
nganti kapan nyekso kangenku
          G            Am
nganti seprene raono tekamu..

Am                           G
Raono banyu sing nelesi ning pelataran
             Dm
nanging mung udan janjimu
       F               Am
nelesi atiku sing kasmaran..
      Am                   G
raono banyu sing nelesi mudun ning bumi
             Dm
nanging mung udan janjimu
       F                 Am
sing deres gawe geloning ati..

         Dm
Ojo mung paring janji
         Am
nganti kapan nyekso kangenku
          G            Am
nganti seprene raono tekamu..

Outro : 
Am


By: TeknoBgt.com