Chord Gitar & Lirik: Chord Gitar Kangen – Nella Kharisma feat. Ilux

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro : 
C  G  F  G  C

Reff :
  C              Dm
Sayang aku iki kangen karo kowe
      G                         C 
wes telung tahun aku mbok tinggalne
      Dm                Am
sesek rasane ati di tinggal sang kekasih
  G                  C
merana ku hidup sendiri..

Musik:
C  Dm  G  C
Dm  Am  Dm  G  C

C
Wes sui ku ngenteni bareng rotasi bumi
Dm
awan bengi ku dungo ngarep kowe teko
G
nganti nangis getih putih koe tetep
      C
ora muleh ra ileng janjine

Reff :
  C              Dm
Sayang aku iki kangen karo kowe
      G                         C
wes telung tahun aku mbok tinggalne
      Dm                Am
sesek rasane ati di tinggal sang kekasih
  G                  C
merana ku hidup sendiri..

    Dm           G      C        Am
Sepurane ra ngabari aku iki isek nguli
        Dm           G        C
golek rejeki gawe ngajak kowe rabi..
    Dm        G          C           Am
ojo mikir aku lali sak tenane tresno iki
            Dm          G     C
mung kanggo kowe sampek tekane pati

Musik: 
Dm  G  C  Am
Dm  G  C

C                                   
Bendino ku wiritan nganti di wedeni setan
Dm
bendino jumuk wudhu berdoa nganti khusyuk
G
semua itu ku lakukan hanya untuk kamu
   C
sayang ngarep kamu pulang..

Reff :
  C              Dm
Sayang aku iki kangen karo kowe
      G                         C
wes telung tahun aku mbok tinggalne
      Dm                Am
sesek rasane ati di tinggal sang kekasih
  G                  C
merana ku hidup sendiri..

    Dm           G      C        Am
Sepurane ra ngabari aku iki isek nguli
        Dm           G        C
golek rejeki gawe ngajak kowe rabi..
    Dm        G          C           Am
ojo mikir aku lali sak tenane tresno iki
            Dm          G     C
mung kanggo kowe sampek tekane pati

Reff :
   C              Dm
 Sayang aku iki kangen karo kowe
       G                         C
 wes telung tahun aku mbok tinggalne
       Dm                Am
 sesek rasane ati di tinggal sang kekasih
   G                  C
 merana ku hidup sendiri..

    Dm           G      C        Am
Sepurane ra ngabari aku iki isek nguli
        Dm           G        C
golek rejeki gawe ngajak kowe rabi..
    Dm        G          C           Am
ojo mikir aku lali sak tenane tresno iki
            Dm          G     C
mung kanggo kowe sampek tekane pati

    Dm        G          C           Am
Ojo mikir aku lali sak tenane tresno iki
            Dm          G      C
mung kanggo kowe sampek tekane pati..

Outro:
C  Dm  G  C
F  C


By: TeknoBgt.com