Chord Gitar Di Maem Teman – Nella Kharisma

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro : 
Am  F  G  E

Am             F
Pancene kowe kuwi konco kentel
    G               E
nangeng opo bojoku tok sleding tekel
sleding tekel

Int. 
Am
Am  F  G  E
Am

Reff:
Am             F
Pancene kowe kuwi konco kentel
    G               E
nangeng opo bojoku tok sleding tekel
 Am               F
ora miker yen aku seneng tenanan
      G                 E
lah kok kowe seng kedanan
njor mbok pangan dibelakang

(Rap1)
Am
tanpo kondo kuwe lungo malah
lungo ro bojoku
F
heh dasar konco ra payu sifatmu 
ok ora mutu
G
nengarepku kowe apik jebul
bojoku tok bribik
E
opo ra ono sing liyo nganti
bojoku meh kopek

Am
lanange yo ora mutu modal lambe itak ituk
F
kuwe minggat karo koncoku
ngakune karo ibukmu
G
dilalahe aku ngerti neng ngarepe moto iki
E
jebule kowe indehoy mboK kiro aku ra ngerti

Reff:
Am             F
Pancene kowe kuwi konco kentel
    G               E
nangeng opo bojoku tok sleding tekel
 Am               F
ora miker yen aku seneng tenanan
     G                 E
lah kok kowe seng kedanan
njor mbok pangan dibelakang

(Rap2)
Am
yo wes kabeh iki mugo wae ono hikmahe
F
aku ora popo kowe karo koncoku dewe
G
seng penteng aku wes ngolehke
opo seng mbok duwe
E
heh kowe koncoku panganen bekasku kae

Am
mugo kowe iso dadi pasangan seng romantis
F
senajan uripmu susah nelongso
ngenes lan miris
G
yowes aku tak golek gentine 
eng luweh modis
E
rumaten bekasku seng lambene lambe lamis

Musik : 
Am  F  G  E

         Am
Tak lilakno
               F
senajan baten rak trimo
  G
isoku mung misoh
          E
kekancan saiki musoh
Am
Sorry aku wes dudu
   F
koncomu meneh
    G
mergane polahmu seng gawe
E
aku karo kuwe dadi musoh..

Reff:
Am             F
Pancene kowe kuwi konco kentel
    G               E
nangeng opo bojoku tok sleding tekel
 Am               F
ora miker yen aku seneng tenanan
     G                 E
lah kok kowe seng kedanan
njor mbok pangan dibelakang

Am             F
Pancene kowe kuwi konco kentel
    G               E
nangeng opo bojoku tok sleding tekel
 Am               F
ora miker yen aku seneng tenanan
     G                 E
lah kok kowe seng kedanan
                        Am
njor mbok pangan dibelakang..


By: TeknoBgt.com