Chord Gitar Sayang 9 – Nella Kharisma

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

(Intro) 
Am  F  G  C
F  G  C  Bm  Am
Dm  E  Am

Am
semilir angin sing dadi saksi
F        G           C
naliko suwe ku ngenteni
   F    G   C        Bm   Am
ademe wengi sing tak rasakne
Em                  Am
tambah gawe kangene ati..

Am
bengi gowoen roso tresnoku
F           G             C
kanggo slirane sing tak sayang
     F          G    C     Bm  Am
udan tulung gowoen banyu moto iki
Em                 Am
roso kangen kepati-pati

F        G             C
wes suwe seng tak rasakne
    F     G           C
aku seh tetep eling wae
      F        G           C  Bm  Am
tak sadari ugo tak rumangsani
    F              G          Am
opo neng kono kowe wes nduwe ganti

      Am
saiki piye kabarmu
    G          C
opo seh eling aku
        Dm        Em
yen wes mulyo uripmu
        Am
dungaku seneng atimu

(Interlude) 
Am  F  G  C
F  G  C  Bm  Am
Em  Am

Am
bengi gowoen roso tresnoku
F           G             C
kanggo slirane sing tak sayang
     F          G    C     Bm  Am
udan tulung gowoen banyu moto iki
Em                 Am
roso kangen kepati-pati

F        G             C
wes suwe seng tak rasakne
    F     G           C
aku seh tetep eling wae
      F        G           C  Bm  Am
tak sadari ugo tak rumangsani
    F              G          Am
opo neng kono kowe wes nduwe ganti

      Am
saiki piye kabarmu
    G          C
opo seh eling aku
        Dm        Em
yen wes mulyo uripmu
        Am
dungaku seneng atimu

(Interlude) 
Am  F  G  C
F  G  C  Bm  Am
Em  Am

Am
bengi gowoen roso tresnoku
F           G             C
kanggo slirane sing tak sayang
     F          G    C     Bm  Am
udan tulung gowoen banyu moto iki
Em                 Am
roso kangen kepati-pati

F        G             C
wes suwe seng tak rasakne
    F     G           C
aku seh tetep eling wae
      F        G           C Bm Am
tak sadari ugo tak rumangsani
    F              G          Am
opo neng kono kowe wes nduwe ganti

       F            G       C
sayang rungokno jerite ati iki
    F                G           Am
menangis sedih mengharap kau kembali
    F                G           Am
menangis sedih mengharap kau kembali


By: TeknoBgt.com