Chord Gitar & Lirik: Chord Gitar Salah Tompo – Nella Kharisma

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

(Intro) 
Am  Dm  G  Am
Am  Dm  G  Am

Am              Dm
 Bingung rasane ati..
G                      Am
 Krungu kabar kowe wes duwe ganti
Am                   Dm
 Sing eling tansah biyen karo janjine
G                 Am
 Malah sopo sing arep ninggalne

Am              Dm
 Kurang opo aku iki..
G                     Am
 Kabeh penjalukmu wes tak turuti..
Am               Dm
 Paribasan gayuh bulan tak lakoni
G               Am
 Opo kowe sing ora ngerti..

(Rapp) 
Am
 Pancen awale aku tresno 
 marang awakmu
F
 ra nyongko ra ngiro kowe
 arep ninggalke aku
G
 opo ra kelingan semono karo janjimu
E
 kowe ra bakal ninggalke
 kabeh tresno sucimu
Am
 aku krungu soko tonggo
 gawe cidro ning ati
F
 etok kabeh jare awakmu wes oleh ganti
G
 opo balesane awakmu koyo ngene iki
E                 
 nganti kowe tego iso
                           Am
 ninggalke sumpah janjimu

(Chorus)
      Am              Dm
Ojo salah tompo.. ojo salah terimo
        G                     Am
Gampang percoyo omongane wong liyo
       Am           Dm
Ra ono niatan.. aku golek ganti
      G                E       Am
Mergo mung kowe.. sing tak tresnani

(Rapp)
Am                               Dm
 Ojo salah tompo.. ojo salah nerimo
                                        G
Gampang banget kowe percoyo karo wong liyo
                                 Am
Ra ono niatan opo maneh golek ganti
                                    Am
Mergo kowe kuwi sing ono ning jero ati
                                  Dm
Wes ra sah nesu, opo maneh kudu muring
                                     G
ndak dadi pikiran mengko awakmu dadi gering
                                      Am
pancen tresno kuwi mestine akeh panggudo
                                      Am
tak buktekke kabeh ben kowe ora ngersulo

Am              Dm
 Bingung rasane ati..
G                      Am
 Krungu kabar kowe wes duwe ganti
Am                   Dm
 Sing eling tansah biyen karo janjine
G                 Am
 Malah sopo sing arep ninggalne

Am              Dm
 Kurang opo aku iki..
G                     Am
 Kabeh penjalukmu wes tak turuti..
Am               Dm
 Paribasan gayuh bulan tak lakoni
G               Am
 Opo kowe sing ora ngerti..

(Interlude) 
Am  F  G  E  Am

(Chorus)
      Am              Dm
Ojo salah tompo.. ojo salah terimo
        G                     Am
Gampang percoyo omongane wong liyo
       Am           Dm
Ra ono niatan.. aku golek ganti
      G                E       Am
Mergo mung kowe.. sing tak tresnani

      Am              Dm
Ojo salah tompo.. ojo salah terimo
        G                     Am
Gampang percoyo omongane wong liyo
       Am           Dm
Ra ono niatan.. aku golek ganti
      G                E       Am
Mergo mung kowe.. sing tak tresnani


By: TeknoBgt.com