Chord Gitar & Lirik: Chord Gitar Mending Pedot – Pendhoza feat. Via Wonza

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro : 
C  G  C

Reff I:
C                          G
janji janji janji marang awakku
   Am                           Em
nyatane mung palsu palsu seko lambemu
     F                   C
sakjane aku ngerti koe kui mung ngapusi
         G
nanging opo awak iki..
                       C  G
iseh tresno setengah mati..

C
aduh puyeng sirah iki (sirah iki)
               G
mubeng ra karuan mikirke koe
cah ayu (cah ayu)
                 Am
sing nggawe pikiran ning
ngopo kok koyo ngene
              Em
mbendino tok sepele'ke..
           F
opo ora mikir koe ki sing tak tresnani
            C
opo uwes lali koe ki sing tak enteni
                 G
nanging kabeh janji kui wis ora terbukti
mung nglarani ati pasrah
               C   G
karo sang Illahi..

Reff II
  C
uwes cukup cukup cukup
          G
anggonmu leh sandiworo
    Am
nek pancen ra tresno (tresno)
         Em
luwih becik koe lungo
    F
ra iso tepo sliro
      C
gawe atiku nelongso
           G
mending pedot wae...
                      C  G
golek tresno sing liyane..

C
aku trimo pedot senajan rasane abot
G
wes bacut kuciwo amung gawe aku loro
Am
ati wes ra biso neruske dalane crito
Em
marang koe cah ayu mergo janji palsumu

F
wes cukup semene anggonku
nyanding awakmu
C
snajan roso tresno isih
ono mring sliramu
G
saiki koe lungo seko adohing mripatku
                                    Am
aku kudhu kuat snajan pisahan ro awakmu

Am                 G
ibarat tibo tasih ketiban ondo
      F         G       C
wes loro tambah di sio-sio
Am           G
opo koe kui wes ora mikir
          F
timbang ngrasake tresnomu
      G
aku trimo sumingkir..

Kembali ke : Reff I, Reff II