Chord Gitar Kudu Bali – Abah Lala

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro : 
C  Dm  G  C
Am  Em  F  G  C

      C  Em        Am
ra kroso.. wes setahun
      F              G
aku lungo.. adoh ono kene
       C  Em           Am
rino wengi.. nyambut gawe
         F                       G
nadyan sayah ora banget tak rasakke..

       F
kanggo kluargo
             Em           Am
sing tak tresnani ning ndeso
        Dm          G        C    C7
anti sambat tetep digawe semangat..

     F
karo ndedungo
         Em           Am
nyuwun marang kang kuoso
        Dm            G        C
ayem tentrem ben biso uripe mulyo..

Int. 
F  G  C  Am
Dm  G  C

Reff :
 Am           Em
iki.. wis wayahe
     F             G        C
bali ning omah kumpul kluargane..
  Am             Em
kangen.. ro kancane
      F     G           C
gegojekan guyon ning desane..

Dm       G
ibarat kebo
        Em           Am
mesti bali ning kandange
 Dm               G         C
iso bali wong tuo seneng atine..

 Dm         G
ora kudu bondo
          Em            Am
sing gawe seneng wong tuo
  Dm               G        C
nanging kumpul ing dino riyoyo..

Musik : 
C  Dm  G  C
Am  Em  F  G  C

      C  Em        Am
ra kroso.. wes setahun
      F              G
aku lungo.. adoh ono kene
       C  Em           Am
rino wengi.. nyambut gawe
         F                       G
nadyan sayah ora banget tak rasakke..

       F
kanggo kluargo
             Em           Am
sing tak tresnani ning ndeso
        Dm          G        C    C7
anti sambat tetep digawe semangat..

     F
karo ndedungo
         Em           Am
nyuwun marang kang kuoso
        Dm            G        C
ayem tentrem ben biso uripe mulyo..

Int. 
F  G  C  Am
Dm  G  C

Reff :
 Am           Em
iki.. wis wayahe
     F             G        C
bali ning omah kumpul kluargane..
  Am             Em
kangen.. ro kancane
      F     G           C
gegojekan guyon ning desane..

Dm       G
ibarat kebo
        Em           Am
mesti bali ning kandange
 Dm               G         C
iso bali wong tuo seneng atine..

 Dm         G
ora kudu bondo
          Em            Am
sing gawe seneng wong tuo
  Dm               G        C
nanging kumpul ing dino riyoyo..