Chord Gitar Aku Sing Berjuang – Abah Lala

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro : 
F Em Dm Em F D G

C         Em
ojo ngiro aku
     Am          Em
ora eling karo kowe
       F          C
aku kerjo esuk sampek bengi
Dm            G
nganti lali dino..

C           Em
semangatku uripku
         Am       Em
yen mung ono sliramu
          F          C
kowe sing paling tak sayang
    Dm         G
aku janji berjuang..

      F         Em
bakal tak buktekne
         F
nganggo usaha
D                 G
lan tetes keringetku..

Reff :
    Am             Em
rekoso aku nyambut gawe
       F             G           C
riko wengi nggolek rejeki nggo kowe
G       F      G
ngertenono aku sayang
 Em           Am
uwis berjuang ning ndalan
    F          G          C
nggolek rejeki lungo adoh paran..

C         Em
ojo ngiro aku
     Am          Em
ora eling karo kowe
       F          C
aku kerjo esuk sampek bengi
Dm            G F G
nganti lali dino..

C           Em
semangatku uripku
         Am       Em
yen mung ono sliramu
          F          C
kowe sing paling tak sayang
    Dm         G
aku janji berjuang..

      F         Em
bakal tak buktekke
         F
nganggo usaha
    D             G
lan tetes keringetku..

Reff :
    Am             Em
rekoso aku nyambut gawe
       F             G           C
riko wengi nggolek rejeki nggo kowe
        F      G
ngertenono aku sayang
     Em           Am
sing wis berjuang ning ndalan
    F          G            C
nggolek rejeki lungo adoh paran..

Musik : 
Am  Em  F  G  C
F  G  Em  Am
F  G  C

Reff :
    Am             Em
rekoso aku nyambut gawe
       F             G           C
riko wengi nggolek rejeki nggo kowe
        F      G
ngertenono aku sayang
     Em           Am
sing wis berjuang ning ndalan
    F          G            C
nggolek rejeki lungo adoh paran..
Am        F      G
  ngertenono aku sayang
     Em           Am
sing wis berjuang ning ndalan
    F          G            C
nggolek rejeki lungo adoh paran..