Chord Gitar Tatas – Abah Lala

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro : 
C  G  Am
F  G  C

C          G            Am
tak eling-eling mbiyen tau ngomong opo..
     E         G             C
arep ngancani aku nganti pungkase uripku..
  Dm         E        Am
nanging saikine lungo ninggal janjimu..
   E                        G
ibarat banyu udan wes tekan segoro..

  C       G           Am
cobo dadi aku kuat po atimu?..
   F          G       C
mesti kowe sambat ora kuat..
 Dm    E         Am     G
aku.. uwis ora pengin loro..
      F            D         G
atiku wes tenang.. wes tak anggep ilang..

Reff :
         C      G
layangan sing tatas..
          Am           Em
tondo tresnone wes pungkas..
         F              C
mabur dhuwur ngalang-ngalang..
         Dm        G
yen nibo dadi kelangan..

          C         G
kowe sing tak eman-eman..
          Am       Em
ninggalke roso kelaran..
     F          C
opo iki wes garise..
       Dm       G
aku ikhlas, aku pasrah
       C
wes terserah..

Musik : 
C  G  Am  Em
F  C  Dm  G
C  G  Am  Em
F  C  Dm  G  C

  C       G           Am
cobo dadi aku kuat po atimu?..
F             G       C
mesti kowe sambat ora kuat..
 Dm    E         Am     G
aku.. uwis ora pengin loro..
      F            D          G
atiku wes tenang.. wes tak anggep ilang..

Reff :
         C      G
layangan sing tatas..
          Am           Em
tondo tresnone wes pungkas..
         F              C
mabur dhuwur ngalang-ngalang..
         Dm        G
yen nibo dadi kelangan..

          C         G
kowe sing tak eman-eman..
          Am       Em
ninggalke roso kelaran..
     F          C
opo iki wes garise..
       Dm       G
aku ikhlas, aku pasrah
       C
wes terserah..

         C      G
layangan sing tatas..
          Am           Em
tondo tresnone wes pungkas..
         F              C
mabur dhuwur ngalang-ngalang..
         Dm        G
yen nibo dadi kelangan..

          C         G
kowe sing tak eman-eman..
          Am       Em
ninggalke roso kelaran..
     F          C
opo iki wes garise..
       Dm       G
aku ikhlas, aku pasrah
       C
wes terserah..

Outro : 
C