Chord Gitar & Lirik: Chord Gitar Ojo Cemburu – Intan Chacha

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C


Intro : 
Am  G  Am
Am  G  Am

       Am
dadi pacarku jo gampang nesu
        Am                        G
weroh kae sing iki sing kui, cemburu..
G                         Am
 tresnoku tenan ra usah ragu..

           Am
jo gampang nesu mergo cemburu
        Am                       F#
takok kae sing iki sing kui, sopomu..
G                   Am
 kabeh kuwi mung koncoku..

Int. 
G  Am  G  Am
G  Am  G  Am

Reff :
          F                   G
 yen sampeyan ra gampang cemburu..
       C               Am
 tresnoku malah soyo jeru..
    Dm            G           C
 percoyo jo mikir sing dudu dudu..

      F              G
 sampeyan ora oleh nesu..
       C         Am
 mergo akeh koncoku..
    Dm            G          C
 Percoyo tresnoku hanya untukmu..

Musik : 
Am  G  Am
Am  G  Am

       Am
dadi pacarku jo gampang nesu
        Am                        G
weroh kae sing iki sing kui, cemburu..
G                         Am
 tresnoku tenan ra usah ragu..

           Am
jo gampang nesu mergo cemburu
        Am                       F#
takok kae sing iki sing kui, sopomu..
G                   Am
 kabeh kuwi mung koncoku..

Int. 
G  Am  G  Am
G  Am  G  Am

Reff :
          F                   G
 yen sampeyan ra gampang cemburu..
       C               Am
 tresnoku malah soyo jeru..
    Dm            G           C
 percoyo jo mikir sing dudu dudu..

      F              G
 sampeyan ora oleh nesu..
       C         Am
 mergo akeh koncoku..
    Dm            G          C
 Percoyo tresnoku hanya untukmu..

          F                   G
 yen sampeyan ra gampang cemburu..
       C               Am
 tresnoku malah soyo jeru..
    Dm            G           C
 percoyo jo mikir sing dudu dudu..

      F              G
 sampeyan ora oleh nesu..
       C         Am
 mergo akeh koncoku..
    Dm            G          C
 Percoyo tresnoku hanya untukmu..