Chord Gitar & Lirik: Chord Gitar Sehati Karo Kowe – Intan Chacha

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C


Intro : 
C  Em  Am  Em
F  C  Dm  G
C  Em  Am  Em
F  G  C

    C        G
opo yo aku salah..
Am              Em
yen aku arep ngomong..
F                 C
ngomong tresnoku iki..
Dm               G
tulus teko ning ati..

    C            G
ojo kowe salah paham..
Am              Em
tresnaku du dolanan..
F                  C
pengenku tak ungkapne..
Dm        G
ning kowe sayang..

     C         G
legi banyune gulo..
Am             Em
pahit rasane kopi..
F                   C
aku sing kadung tresno..
  Dm            G   F G
tulung ojo di larani..

Reff :
            F             C
 kulite manggis ireng rupane..
               Am          G
 nanging yen mateng legi rasane..
           F              C
 tresnoku iki mung siji kowe..
               Am      G
 ra gampang ke gudo liane..

            F        C
 gulo abang rasane legi..
       G        Am
 pahit rasane kopi..
     F        G          C
 aku kowe.. pinginku sehati..

Musik : 
C  Em  Am  Em
F  C  Dm  G
C  Em  Am  Em
F  G  C

    C        G
opo yo aku salah..
Am              Em
yen aku arep ngomong..
F                 C
ngomong tresnoku iki..
Dm               G
tulus teko ning ati..

    C            G
ojo kowe salah paham..
Am              Em
tresnaku du dolanan..
F                  C
pengenku tak ungkapne..
Dm        G
ning kowe sayang..

     C         G
legi banyune gulo..
Am             Em
pahit rasane kopi..
F                   C
aku sing kadung tresno..
  Dm            G   F G
tulung ojo di larani..

Reff :
            F             C
 kulite manggis ireng rupane..
               Am          G
 nanging yen mateng legi rasane..
           F              C
 tresnoku iki mung siji kowe..
               Am      G
 ra gampang ke gudo liane..

            F        C
 gulo abang rasane legi..
       G        Am
 pahit rasane kopi..
     F        G          C
 aku kowe.. pinginku sehati..

            F             C
 kulite manggis ireng rupane..
               Am          G
 nanging yen mateng legi rasane..
           F              C
 tresnoku iki mung siji kowe..
               Am      G
 ra gampang ke gudo liane..

            F        C
 gulo abang rasane legi..
       G        Am
 pahit rasane kopi..
     F        G          C
 aku kowe.. pinginku sehati..
     F        G          C
 aku kowe.. pinginku sehati..