Chord Gitar & Lirik: Chord Gitar Sambel Terong – Intan Chacha

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Reff :
        F                C
iki lagune mung lagu dolanan..
        G            C
mergo suwe ora tanggapan..
       F            C
iki ngono demi keamanan..
       G                   C
bojone uwong jangan dipikirkan..

        F                C
iki lagune mung lagu dolanan..
        G            C
mergo suwe ora tanggapan..
        F            C
kebeh kuwi demi keamanan..
       G                C
bojone uwong jangan diharapkan..

Intro : 
Am  G  F  G  Am
Am  G  F  G  Am

         Am
sambel terong enak rasane..
      Am           G
ojo lali tambah tempene..
        G
bojone uwong jare semangate..
             F             Am
lha sing perawan terus kepiye..

         Am
sambel terong pedes rasane..
      Am          G
ojo lali tambah tahune..
        G
bojone uwong ojo dipikirne..
        F               Am
rumangsamu melu ngerabekne..

Int. 
G  Am  G  C

Reff :
        F                C
iki lagune mung lagu dolanan..
        G            C
mergo suwe ora tanggapan..
       F            C
iki ngono demi keamanan..
       G                   C
bojone uwong jangan dipikirkan..

        F                C
iki lagune mung lagu dolanan..
        G            C
mergo suwe ora tanggapan..
        F            C
kebeh kuwi demi keamanan..
       G                C
bojone uwong jangan diharapkan..

Musik : 
Am  G  F  G  Am
Am  G  F  G  Am

         Am
sambel terong enak rasane..
      Am           G
ojo lali tambah tempene..
        G
bojone uwong jare semangate..
             F             Am
lha sing perawan terus kepiye..

         Am
sambel terong pedes rasane..
      Am          G
ojo lali tambah tahune..
        G
bojone uwong ojo dipikirne..
        F               Am
rumangsamu melu ngerabekne..

Int. 
G  Am  G  C

Reff :
        F                C
iki lagune mung lagu dolanan..
        G            C
mergo suwe ora tanggapan..
       F            C
iki ngono demi keamanan..
       G                   C
bojone uwong jangan dipikirkan..

        F                C
iki lagune mung lagu dolanan..
        G            C
mergo suwe ora tanggapan..
        F            C
kebeh kuwi demi keamanan..
       G                C
bojone uwong jangan diharapkan..
       G                C
bojone uwong jangan dipikirkan..