Chord Gitar & Lirik: Chord Gitar Nono Artine – Luluk Darara

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

(Intro) 
C  G  Am  Em
F  C  Am  Dm  G
C  G  Am  Em
F  C  Am  Dm  G

     C                      G
percumo baen kadhung isun tangisi..
      Am                    Em
mergo dikapakeno tetep sing ngerti..
     F                   Em    Am
seprono seprene.. mung gedigi anane
  Dm                      G
welas isun nong riko koyo nono artine..

       C                     G
sampek paran baen wis isun lakoni..
      Am                        Em
gawe mbuktekaken welas sun hang suci
     F
tapi yo tetep magih
       Em        Am
wong liyo hang dipilih
 Dm                     G
isun ono tapi yo sing riko gape..

(Chorus)
              C                 G/B
bangur isun menyang.. adoh teko riko
                   Am              G
timbang sun nong kene.. mung disio-sio
              F                 Em
karuan sing weruh.. karuan sing ngerti
             Dm            G
rasane parek koyo diobong ati..

                C                G/B
sun kepingin ngilang.. teko urip riko
              Am                G
yo wis isun buang.. welase hang ono
               F                Em
wis sun gawe lali.. nong jerone ati
                Dm            G
sun anggep baen riko yo wis mati..

(Int.) 
C  G/B  Am  Em
F  Em  Am  Dm  G

       C                     G
sampek paran baen wis isun lakoni..
      Am                        Em
gawe mbuktekaken welas sun hang suci
     F
tapi yo tetep magih
       Em        Am
wong liyo hang dipilih
 Dm                     G
isun ono tapi yo sing riko gape..

(Chorus)
              C                 G/B
bangur isun menyang.. adoh teko riko
                   Am              G
timbang sun nong kene.. mung disio-sio
              F                 Em
karuan sing weruh.. karuan sing ngerti
             Dm            G
rasane parek koyo diobong ati..

                C                G/B
sun kepingin ngilang.. teko urip riko
              Am                G
yo wis isun buang.. welase hang ono
               F                Em
wis sun gawe lali.. nong jerone ati
                Dm            G
sun anggep baen riko yo wis mati..

              C                 G/B
bangur isun menyang.. adoh teko riko
                   Am              G
timbang sun nong kene.. mung disio-sio
              F                 Em
karuan sing weruh.. karuan sing ngerti
             Dm            G
rasane parek koyo diobong ati..

                C                G/B
sun kepingin ngilang.. teko urip riko
              Am                G
yo wis isun buang.. welase hang ono
               F                Em
wis sun gawe lali.. nong jerone ati
                Dm            G
sun anggep baen riko yo wis mati..

(Int.) 
C  G  Am  Em
F  C  Am  Dm  G