Chord Gitar Kimcil Kepolen – Via Vallen

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Am        Em        F
pancene koe pabu nuruti ibumu
        C       E
jare nek ra ninja ra oleh dicinta
Am        Em                F
opo koyo ngene susahe wong kere
              C       E
ameh nyandeng tresno kalah
karo bondo

Am             
ku ngerti sifatmu bedo
karo awakku iki
Em
ono opo kok koe bedo karo aku iki
F
opo aku salah nek aku tresno koe
C                 E
po pendak dino atimu
enenge gelisah

Am
mending aku ro koe
koreksi dewe-dewe
Em                          
ojo waton tumindak
nek kuwi ora becik
F
mergo sak iki tresno
enenge gor bondo
C                   
menang rupo kalah rupo
          E
aku ora popo

Back to Reff :

Am
pisan pindo aku percoyo
ro omonganmu
Em
jebul saiki koe wes keconangan
neng mburiku
F
koe selingkuh ro koncoku
cerakku iki
C                    E
opo dumeh aku wong kere
langsung tok larani

Am
jaremu nek ra fu koe
ora i love you
Em      
jaremu nek ra ninja
koe ora cinta
    F
nanging pie meneh
aku wong ra nduwe
        C        E
kalah bondo menang rupo
kuwi saklawase

Back to Reff :

Am
yonek koe ra iso
trimo opo enenge
Em
gor isone ngoyak bondo
kuwi ciri khase
F
pancen koe konco
neng atimu wuto
        C        E
menang rupo moto bondo
kui pancen koe

Am
aku wes ra betah
ngrasake sifatmu
Em
mending aku tak pisah
ninggalke sliramu
F
ojo rumongso bisa nek
koe ora iso
C                E
atiku wes ra kuat rasane
pengen njepat