Chord Gitar & Lirik: Chord Gitar Banyu Langit – Via Vallen

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

(Intro) 
C  F  C  F
Em  Dm  G  C

C
Sworo angin,
 Em
angin sing ngreridu ati
F
Ngelingake..
   G
sliramu sing tak tresnani
C
Pingin nangis
   Em
ngetokke eluh neng pipi
F
Suwe ra weruh
  G
senajan mung ono ngimpi

     Am                 Em
Ngalemo.. ngalem ning dadaku
     F                     G
Tambanono roso kangen ning atiku
     Am                Em
Ngalemo.. ngalemo ning aku
       F               G
ben ra adem kesiram udaning dalu

C
Banyu langit
     Em
sing ono duwur kayangan
F
Watu gede
  G
kalingan mendunge udan
C
Telesono..
   Em
atine wong sing kasmaran
F
Setio janji
  G
seprene tansah kelingan

(Chorus)
 Am                 Em
Ademe gunung merapi purba
     F
Melu krungu suaramu
   G
ngomongke opo
   Am               Em
Ademe gunung merapi purba
          F
Sing neng langgran
    G       C
wonosari Yogyakarta

(Interlude) 
C  Em  F  G
Am  Em  F  Dm  G

     Am
Janjine.. lungane ra
Em
nganti suwe suwe
      F
Pamit esuk lungane
     G
ra nganti sore..
     Am
Janjine.. lunga ra
    Em
nganti semene suwene
       F           G
Nganti kapan tak enteni
C
sak tekane..

C
Udan grimis
  Em
telesono klambi iki
F
Jroning dodo
    G
ben ra garing ngekep janji
C
Ora lamis
  Em
gedene nggonku nresnani
F
Nganti kapan
 G
aku ora biso lali

(Chorus)
 Am                 Em
Ademe gunung merapi purba
     F
Melu krungu suaramu
   G
ngomongke opo
   Am               Em
Ademe gunung merapi purba
          F
Sing neng langgran
            G
wonosari Yogyakarta

     Am
Janjine.. lungane ra
Em
nganti suwe suwe
      F
Pamit esuk lungane
     G
ra nganti sore..
     Am
Janjine.. lunga ra
    Em
nganti semene suwene
       F           G
Nganti kapan tak enteni
C
sak tekane..

(Outro) 
C  Em  F  G  C