Chord Gitar & Lirik: Chord Gitar Ra Ono Artine – Safira Inema

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

(Intro) 
C  Em  Am  Em
F  C  Dm  G  C

    C                       C
wes jeru tresno iki njero dodoku..
    A                      Dm
tak pasrahke kabeh kanggo awakmu..
        Fm                     C
nanging saiki mbok sio sio tresnaku
Am           Dm        
kurang opo jane aku..
       G                C
piye maneh.. mbukteke sayangku..

  C                        C
nelongso ati iki nandang kahanan..
    A                      Dm
amergo tulus tresnaku gawe dolanan..
   Fm                    C
saiki kowe wes ra ono perhatian..
            Dm
yen wes ono mbok sayang..
           G                  C
yo wes tak ngalah.. mending kelangan..

(Chorus)
           F               G
yen pancen kowe milih dalanmu dewe
                 C
yo wes ra tak gandoli..
       Em         Am
tak ikhlasne ning ati..
       A             Dm
mugo kowe nemu sing mbok goleki..
    G
aku ngalah yen kanggomu
        C
wes ra ono arti..

           F                    G
yen pancen ono luweh apik kanggomu..
                  C
yo wes ben tak ikhlasno
       Em         Am
nadyan perih ning dodo..
         A              Dm
mugo langgeng karo sing mbok goleki..
    G
aku lilo tak sadari
            C
aku wes ra ono arti..

(Int.) 
F  G  C  Em  Am  A
Dm  G  C

  C                        C
nelongso ati iki nandang kahanan..
    A                      Dm
amergo tulus tresnaku gawe dolanan..
   Fm                    C
saiki kowe wes ra ono perhatian..
            Dm
yen wes ono mbok sayang..
           G                  C
yo wes tak ngalah.. mending kelangan

(Chorus)
           F               G
yen pancen kowe milih dalanmu dewe
                 C
yo wes ra tak gandoli..
       Em         Am
tak ikhlasne ning ati..
       A             Dm
mugo kowe nemu sing mbok goleki..
    G
aku ngalah yen kanggomu
        C
wes ra ono arti..

           F                    G
yen pancen ono luweh apik kanggomu
                  C
yo wes ben tak ikhlasno
       Em         Am
nadyan perih ning dodo..
         A              Dm
mugo langgeng karo sing mbok goleki
    G
aku lilo tak sadari
            C
aku wes ra ono arti..

         A              Dm
mugo langgeng karo sing mbok goleki
    G
aku lilo tak sadari
            C
aku wes ra ono arti..