Chord Gitar Menggok Haluan – Safira Inema

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

                     Am
wes kadung tahun tahunan
                   F
menjalin suatu hubungan
                   G
begitu sangat mudahnya
                     Am
kowe kok menggok haluan..

Am                     Am
  wes kadung tahun tahunan
                       F
tresno sing suwi tak bangun
                         G
mendadak aku mbok gawe bingung
                         Am
krono kowe sing nggawe wurung..

(Intro)
Am  F  G  Am
Am  F  G  Am

                         Am
kok yo gampang ngomongne bubar..
                   Dm
sak enak'e karep'e dewe..
             Dm
opo ora mbok pikir
             Dm
kowe kui lan aku
           Am
wes suwe tunangan..
       G
dasar emang keterlaluan
        C
cintaku engkau remehkan
        E
ngenes atiku..

(Chorus)
                     Am
wes kadung tahun tahunan
                   F
menjalin suatu hubungan
                   G
begitu sangat mudahnya
                     Am
kowe kok menggok haluan..

Am                     Am
  wes kadung tahun tahunan
                       F
tresno sing suwi tak bangun
                         G
mendadak aku mbok gawe bingung
                         Am
krono kowe sing nggawe wurung..

              Dm       Am
pancen mbok sejo gawe ukoro
         G     F         Am
mangkel atiku.. dengan dirimu..

(Int.) 
Am
Am  F  G  Am
Am  F  G  Am

                         Am
kok yo gampang ngomongne bubar..
                   Dm
sak enak'e karep'e dewe..
             Dm
opo ora mbok pikir
             Dm
kowe kui lan aku
           Am
wes suwe tunangan..
       G
dasar emang keterlaluan
        C
cintaku engkau remehkan
        E
ngenes atiku..

(Chorus)
                     Am
wes kadung tahun tahunan
                   F
menjalin suatu hubungan
                   G
begitu sangat mudahnya
                     Am
kowe kok menggok haluan..

Am                     Am
  wes kadung tahun tahunan
                       F
tresno sing suwi tak bangun
                         G
mendadak aku mbok gawe bingung
                         Am
krono kowe sing nggawe wurung..

              Dm       Am
pancen mbok sejo gawe ukoro
         G     F         Am
mangkel atiku.. dengan dirimu..
         G     F         Am
mangkel atiku.. dengan dirimu..