Chord Gitar Lintang Angenan – Safira Inema

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

(Intro) 
C  Dm  G  C
C  Dm  G  C
C  C Dm  G
C  C Dm  G

  C       G            Am
semilire angin wayah wengi..
Em    F        C           Dm
 sing makili roso.. kangen iki..
G     Em         E
 ning kerlipe lintang..
         Am        A
tak titipne roso sayang..
  Dm             G       C
roso sayang mung ono angenan..

(Intro) 
Dm  G  C
Dm  G

  C       G            Am
semilire angin wayah wengi..
Em    F        C           Dm
 sing makili roso.. kangen iki..
G     Em         E
 ning kerlipe lintang..
         Am        A
tak titipne roso sayang..
  Dm             G       C
roso sayang mung ono angenan..

(Chorus)
C G     Am     Em
 ojo ngomong sayang..
        F          C
yen bakale kowe ngilang..
       Am      Em
ojo ngomong cinta..
        F      G    C
yen akhire nggawe luka..

 F         G
aku.. karo kowe
            Em     Am
mungkin wis dudu jodone
      Dm        G
wis cukup.. semene wae
        C
hubunganku karo kowe
  F                   G         C
podo nggolek dalan mlaku dewe dewe..

(Int.) 
Dm  G  Em  Am
Dm  G  C
Dm  G  C

  C       G            Am
semilire angin wayah wengi..
Em    F        C           Dm
 sing makili roso.. kangen iki..
G     Em         E
 ning kerlipe lintang..
         Am        A
tak titipne roso sayang..
  Dm             G       C
roso sayang mung ono angenan..

(Chorus)
C  G     Am     Em
 ojo ngomong sayang..
        F          C
yen bakale kowe ngilang..
       Am      Em
ojo ngomong cinta..
        F      G    C
yen akhire nggawe luka..

       Am     Em
ojo ngomong sayang..
        F          C
yen bakale kowe ngilang..
       Am      Em
ojo ngomong cinta..
        F      G    C
yen akhire nggawe luka..

 Dm        G
aku.. karo kowe
            Em     Am
mungkin wis dudu jodone
      Dm        G
wis cukup.. semene wae
        C
hubunganku karo kowe..
  F                   G         C
podo nggolek dalan mlaku dewe dewe..