Chord Gitar Dalan Katresnan – Safira Inema

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C


(Intro) 
F  G  C

C
ojo kowe ngeroso
     Em
yen aku ngeliyo
    F
tresno sing tak jogo
         C
yo amung kanggo sliramu

  Dm
mugo kowe ngerti
         Am
opo sing tak roso iki
  D            
roso tresno sing
                  G
kebak jeroning ati..

    C
tak titipne tembang rindu
    Em
sumilir angin wengi..
  F
kedudut atiku..
         C
ngeresep jeroning kalbu

 Dm
aku wegah kelangan
        Am
sliramu kembange ati
  Dm         
mugo kowe ngroso
         G         C
sing tak roso iki..

(Chorus)
       F        G          C
jujur aku.. iki tresno tenanan..
    Am        Dm
sak jeroning ati..
    G         C
iki wegah kelangan..
          F
mergo tresno..
           G             C
wis tak simpen jroning dodo..
        Am       Dm
senajan akeh pacoban..
         G           C
ngalangi dalan katresnan..

(Int.) 
F  G  C
F  G  C
F  G  C

C
ojo kowe ngeroso
     Em
yen aku ngeliyo
    F
tresno sing tak jogo
         C
yo amung kanggo sliramu

  Dm
mugo kowe ngerti
         Am
opo sing tak roso iki
  D            
roso tresno sing
                  G
kebak jeroning ati..

    C
tak titipne tembang rindu
    Em
sumilir angin wengi..
  F
kedudut atiku..
         C
ngeresep jeroning kalbu

 Dm
aku wegah kelangan
        Am
sliramu kembange ati
  Dm          
mugo kowe ngroso
        G         C
sing tak roso iki..

(Chorus)
       F        G          C
jujur aku.. iki tresno tenanan..
    Am        Dm
sak jeroning ati..
    G         C
iki wegah kelangan..
          F
mergo tresno..
           G             C
wis tak simpen jroning dodo..
        Am       Dm
senajan akeh pacoban..
         G           C
ngalangi dalan katresnan..

(Outro) 
C