Chord Gitar Lakon Opo Iki – Safira Inema

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Reff :
C
rasane ati..
    Dm
ora sanggup maneh..
      F
nahan roso kangen..
          C      G  
sing ra jelas ujunge..

C
pingin rasane..
          Dm
wes cukup semene wae..
        F
nanging soyo abot..
      C         G  C
abot aku ra sanggup..

Intro : 
C  Dm  F  C  G C   C

       F
lakon opo iki..
          G
sing lagi tak jalani..
        Em
koyo ngene..
            Am
rasane bingunge ati..
       F     G  G  F  Am  G
lakon opo iki..

           F
pingin tak akhiri..
        G
kabeh lelakon iki..
         Em
nanging arep sambat
               Am
ra ono sing di sambati..
           F     G
pingin tak akhiri..

Reff :
C
rasane ati..
    Dm
ora sanggup maneh..
      F
nahan roso kangen..
          C      G  
sing ra jelas ujunge..

C
pingin rasane..
          Dm
wes cukup semene wae..
        F
nanging soyo abot..
      C         G
abot aku ra sanggup..

F                 
 sayang ngertio opo
   C
 sing tak rasakne..
F                    G
 neng kene aku ngenteni koe..
F                
 sayang ngertio opo
    C
 sing tak rasakne..
F                    G
 neng kene aku ngenteni koe..

Musik : 
C  Dm  F  C  G
C  Dm  F  C  G  C

           F
pingin tak akhiri..
        G
kabeh lelakon iki..
         Em
nanging arep sambat
               Am
ra ono sing di sambati..
           F     G
pingin tak akhiri..

Reff :
C
rasane ati..
    Dm
ora sanggup maneh..
      F
nahan roso kangen..
          C      G  
sing ra jelas ujunge..

C
pingin rasane..
          Dm
wes cukup semene wae..
        F
nanging soyo abot..
      C         G
abot aku ra sanggup..

C
rasane ati..
    Dm
ora sanggup maneh..
      F
nahan roso kangen..
          C      G  
sing ra jelas ujunge..

C
pingin rasane..
          Dm
wes cukup semene wae..
        F
nanging soyo abot..
      C         G
abot aku ra sanggup..

F               
 sayang ngertio opo
     C
 sing tak rasakne..
F                    G
 neng kene aku ngenteni koe..
F                 
 sayang ngertio opo
   C
 sing tak rasakne..
F                    G
 neng kene aku ngenteni koe..

Outro : 
C  C  C  C