Chord Gitar Karo Aku Wae – Safira Inema

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Reff :
             F        G
yen sayangmu menghianati..
          Em   E   Am
nggarai kowe loro ati..
         Dm             F
putusen ae.. ojo diteruske..
           G
karo aku wae..

            F        G
yen cintamu disepelekke..
           Em  E   Am
ngeroso ra ono regane..
           Dm                 F
ikhlasno wae.. mending dilalekne..
         G        C
lanjut karo aku wae..

Intro : 
F  G  Em  Am  F  G

       C                G
pancen jeru aku ngerasakke..
                Am
tapi tak pendem dewe
                 F
sayangku nyang kowe..

      C                    G
mergo kowe wis ono sing nduwe..
               Am
aku meneng ngenteni
          F  G
putusmu wae..

      F     G
wis suwe.. aku..
     Em            Am
jadi penggemar rahasiamu
     F                      G
aku akan selalu sabar menunggumu..

Reff :
             F        G
yen sayangmu menghianati..
          Em   E   Am
nggarai kowe loro ati..
         Dm             F
putusen ae.. ojo diteruske..
           G
karo aku wae..

            F        G
yen cintamu disepelekke..
           Em  E   Am
ngeroso ra ono regane..
           Dm                 F
ikhlasno wae.. mending dilalekne..
         G        C
lanjut karo aku wae..

Musik : 
Am
F  G  Em  Am  F  G

       C                G
pancen jeru aku ngerasakke..
                Am
tapi tak pendem dewe
                 F  G
sayangku nyang kowe..

      C                    G
mergo kowe wis ono sing nduwe..
               Am
aku meneng ngenteni
          F  G
putusmu wae..

      F     G
wis suwe.. aku..
     Em            Am
jadi penggemar rahasiamu
     F                      G
aku akan selalu sabar menunggumu..

Reff :
             F        G
yen sayangmu menghianati..
          Em   E   Am
nggarai kowe loro ati..
         Dm             F
putusen ae.. ojo diteruske..
           G
karo aku wae..

            F        G
yen cintamu disepelekke..
           Em  E   Am
ngeroso ra ono regane..
           Dm                 F
ikhlasno wae.. mending dilalekne..
         G        C
lanjut karo aku wae..

Outro : 
Dm  F  G  C