Chord Gitar Graji Angin – Safira Inema

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

(Intro) 
Am  Dm  E  C
F  Dm  Am

     Am
sesandingan selawase
      G
janji sing tau mbok ucapne
    Dm
ora bakal cidro nadyan
         Am
akeh panggudo sing ono..

(Intro) 
G  E  Am

        Am
nanging saiki sing ono
       G
sumpah janjimu suloyo
     Dm
kowe cidro malah gandeng
          Am
karo wong lio..

(Intro) 
F  G  Am

(Chorus)
   Am                   G
ibarat koyo wong graji angin..
      Dm                      Am
nresnani sliramu sing raono wujute
    Am                          G
bebasan wong nyidam kang lagi pingin
      Dm
yen durung keturutan..
    E               Am
ora biso nglaleke karepe..

(Int.) 
Dm  Am  E  Am  A
Dm  Am  E  Am

     Am
sesandingan selawase
      G
janji sing tau mbok ucapne
    Dm
ora bakal cidro nadyan
         Am
akeh panggudo sing ono..

(Intro)
G  E  Am

        Am
nanging saiki sing ono
       G
sumpah janjimu suloyo
     Dm
kowe cidro malah gandeng
          Am
karo wong lio..

(Intro) 
F  G  Am

(Chorus)
   Am                   G
ibarat koyo wong graji angin..
      Dm                      Am
nresnani sliramu sing raono wujute
    Am                          G
bebasan wong nyidam kang lagi pingin
      Dm
yen durung keturutan..
    E               Am   E
ora biso nglaleke karepe..

   Am                   G
ibarat koyo wong graji angin..
      Dm                      Am
nresnani sliramu sing raono wujute
    Am                          G
bebasan wong nyidam kang lagi pingin
      Dm
yen durung keturutan..
    E               Am
ora biso nglaleke karepe..

     F                 E           Am
koyo graji angin.. nresnani.. sliramu