Chord Gitar & Lirik: Chord Gitar Ditinggal Pas Sayang Sayange – Safira Inema

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

F  G  Am
F  G  Em  Am
F  G  Am

Am           C
loro rasane ati..
G                Am
nganti ra biso lali
Em                   G
tresno tulus songko ati..
       C   E
di larani..
  F            G
kowe janji tresno..
  C           Am
tulus songko ati..
     F             Em      Am
nyatane kowe.. nggawe loro ati..

Am             C
piye kabarmu sayang..
 G              Am
opo kowe eling aku..
   Em
mbiyen sing mbok tinggal
   G         C   E
tanpo.. mesakne..
  F           G
kowe ninggal aku..
    C          Am
pas sayang sayange
     F            Em           Am
lungamu ninggal.. tatu neng atiku..

(Chorus)
          Am           C
tatu neng atiku loro rasane
         Dm               C
nganti koyo diiris iris rasane
        Dm                C
mergo naliko aku sayang sayange
       Em
kowe mutus tresno cukup sak mene

        Am            C
keronto ronto ati rasane
        Dm             C
koyo ra biso tak ibaratake
         Dm                C
among mergo masalah sing sepele
        Em               Am
kowe nduwe tresno liyane..

(Int.) 
Am  Em  Dm  C
Am  Em  Dm  G
F  G  Em  Am
F  G  Am

Am           C
loro rasane ati..
G                Am
nganti ra biso lali
Em                   G
tresno tulus songko ati..
       C   E
di larani..
  F            G
kowe janji tresno..
  C           Am
tulus songko ati..
     F             Em      Am
nyatane kowe.. nggawe loro ati..

Am             C
piye kabarmu sayang..
 G              Am
opo kowe eling aku..
   Em
mbiyen sing mbok tinggal
   G         C   E
tanpo.. mesakne..
  F           G
kowe ninggal aku..
    C          Am
pas sayang sayange
     F            Em           Am
lungamu ninggal.. tatu neng atiku..

(Chorus)
          Am           C
tatu neng atiku loro rasane
         Dm               C
nganti koyo diiris iris rasane
        Dm                C
mergo naliko aku sayang sayange
       Em
kowe mutus tresno cukup sak mene

        Am            C
keronto ronto ati rasane
        Dm             C
koyo ra biso tak ibaratake
         Dm                C
among mergo masalah sing sepele
        Em               Am
kowe nduwe tresno liyane..

(Outro) 
Am  Em  Dm  C
Am  Em  Dm  G  Am