Chord Gitar & Lirik: Chord Gitar Leda Lede – Safira Inema

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Capo fret 2

C           G             Am
biyen kowe ngomong wes ra sudi..
  Dm                    G
saiki kowe nuntut aku bali..
 Em         Am            Dm
opo kowe pantes tak langgati..
 G                     C
aku isih wedi mbok larani..

Intro : 
C  G  Am
Dm  G  C
Am  Dm  G  C

 C        G            Am
atiku iki wes kadung loro..
    Dm                   G
wes dadi kebacut ilang roso..
    Em         Am
tresnoku wes sudo..
     Dm
ra koyo dek jaman semono..
 G                       C
atiku wes kanggo uwong liyo..

Reff :
      C       G                Am
 leda lede, lungo teko sak penake..
   Dm       G                  C
 sepurane, atiku wes du nggo kowe..
 Am                  Dm
  aku biyen mbok siakke..
                 G
 saiki manut dalane..
                 C
 aku kowe du jodone..

            C                G
ora tak getuni, ora tak tangisi
               Am                Em
lungamu neng endi, aku ora nggoleki
               F                 C
wes kadung kelaran, atiku ra karuan
               Dm
wes bubrah kahanan
                G
rosoku uwis ilang..

              C                  G
wes lalekke wae, aku ora nggondheli
             Am        
atiku mung siji, ra kuat
           Em
yen mbaleni
          F      
salahmu dewe biyen
                  C
kowe wes ngelarani
           Dm  
ati leda lede saiki
                  G
kowe pengen aku bali..

Reff :
      C       G                Am
 leda lede, lungo teko sak penake..
   Dm       G                  C
 sepurane, atiku wes du nggo kowe..
 Am                  Dm
  aku biyen mbok siakke..
                 G
 saiki manut dalane..
                 C
 aku kowe du jodone..

Musik : 
Am
C  G  Am
Dm  G  C
Am  Dm  G  C

 C        G            Am
atiku iki wes kadung loro..
    Dm                   G
wes dadi kebacut ilang roso..
    Em         Am
tresnoku wes sudo..
     Dm
ra koyo dek jaman semono..
 G                       C
atiku wes kanggo uwong liyo..

Reff :
      C       G                Am
 leda lede, lungo teko sak penake..
   Dm       G                  C
 sepurane, atiku wes du nggo kowe..
 Am                  Dm
  aku biyen mbok siakke..
                 G
 saiki manut dalane..
                 C
 aku kowe du jodone..