Chord Gitar & Lirik: Chord Gitar Sampek Tuwek – Denny Caknan

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro : 
C  G  Am  G
F  G  C

C
seneng.. seneng bareng
F
susah.. susah bareng
Dm
  nyanding sliramu..
G
  sayang sliramu..
        Em       
wis tak angen-angen
         Am
we bakal dadi jodoku
        Dm
wis tak angen-angen
     G
kowe dadi pilihanku..

C
tenang.. ra sah sepaneng
F
tenang.. aku wis seneng
Dm
rene.. rangkulen aku
         G
tak nggo sangu turuku
Em
mbesuk miliho dino
Am
kowe tak lamar
        Dm
rasah duwe roso aku ninggalno
  G
awak e dewe wes dadi siji..

Reff :
             C   G 
    sampek tuwek..
                Am        G 
    we ra bakal tak culno..
          F
    masio wis ra wancine
             G
    sayang-sayangan neng kene
      Em
    siji-sijine wong
                Am
    seng nggawe ayeme ati
           Dm
    nggawe uripku ..
      G                C
    seneng mesem saben bengi..

Musik : 
G  D   Em 
G  D   Em
huuuu... uuuwoooooo...aaa..

         F
wis tak angen-angen..
          G
we bakal dadi jodoku..

C
seneng.. seneng bareng
F
susah.. susah bareng
Dm
  nyanding sliramu..
G
  sayang sliramu..
        Em       
wis tak angen-angen
         Am
we bakal dadi jodoku
        Dm
wis tak angen-angen
     G
kowe dadi pilihanku..

C
tenang.. ra sah sepaneng
F
tenang.. aku wis seneng
Dm
rene.. rangkulen aku
         G
tak nggo sangu turuku
Em
mbesuk miliho dino
Am
kowe tak lamar
        Dm
rasah duwe roso aku ninggalno
  G
awak e dewe wes dadi siji..

Reff :
             C   G 
    sampek tuwek..
                Am        G 
    we ra bakal tak culno..
          F
    masio wis ra wancine
             G
    sayang-sayangan neng kene
      Em
    siji-sijine wong
                Am
    seng nggawe ayeme ati
           Dm
    nggawe uripku ..
      G            C         G
    seneng mesem saben bengi..

             C   G 
    sampek tuwek..
                Am        G 
    we ra bakal tak culno..
          F
    masio wis ra wancine
             G
    sayang-sayangan neng kene
      Em
    siji-sijine wong
                Am
    seng nggawe ayeme ati
           Dm
    nggawe uripku ..
      G            C        Am
    seneng mesem saben bengi..
           Dm       G
    nggawe uripku hooo..
                C       
    mesem saben bengi..