Chord Gitar & Lirik: Chord Gitar Kakean Mikir – Happy Asmara

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro : 
Am  F  C  G
Am  F  C  G
Am

Reff:
        Am              F
Yen pancen kowe tresno aku
      G                    C
tak enteni ndang ono janur melengkung
        Dm                 F
yen pancen sik ngambang atimu
        E               Am    E
koncoan wae tiwas mburi getun..
       Am               F
Yen pancen kowe tresno aku
      G                  C
buktekno ndang ono janur melengkung
        Dm              F
lungguh jejer ono pelaminan
       E               Am
diramekne konco dangdutan..

Musik: 
Am  G  G  Am
Am  G  G  Am

Am
Abot tak songgo
    F
suwene bebarengan
    G
nyambung tali tresno
       Am
tansah rasane ngambang
   Am
mending ndang mantenan
      F
mergo wedi kelangan
       G
mengko yen tresno ngabar
     E
cintaku engkau buang..

     Am
Jare yen tresno
           F
ning penghulu ngomong sayang
    G
tresno ra semayan
       Am
mung kakehan alesan
      Am
ndang nyebar undangan
          F
kanggo konco sanak kandhang
 G
ojo banter janji
      E
koyo mercon bantingan..

Reff:
        Am              F
Yen pancen kowe tresno aku
      G                    C
tak enteni ndang ono janur melengkung
        Dm                 F
yen pancen sik ngambang atimu
        E               Am    E
koncoan wae tiwas mburi getun..
       Am               F
Yen pancen kowe tresno aku
      G                  C
buktekno ndang ono janur melengkung
        Dm              F
lungguh jejer ono pelaminan
       E               Am
diramekne konco dangdutan..

Musik: 
Am  G  G  Am
Am  G  G  Am

Am
Abot tak songgo
    F
suwene bebarengan
    G
nyambung tali tresno
       Am
tansah rasane ngambang
   Am
mending ndang mantenan
      F
mergo wedi kelangan
       G
mengko yen tresno ngabar
     E
cintaku engkau buang..

     Am
Jare yen tresno
           F
ning penghulu ngomong sayang
    G
tresno ra semayan
       Am
mung kakehan alesan
      Am
ndang nyebar undangan
          F
kanggo konco sanak kandhang
 G
ojo banter janji
      E
koyo mercon bantingan..

Reff:
        Am              F
Yen pancen kowe tresno aku
      G                    C
tak enteni ndang ono janur melengkung
        Dm                 F
yen pancen sik ngambang atimu
        E               Am    E
koncoan wae tiwas mburi getun..
       Am               F
Yen pancen kowe tresno aku
      G                  C
buktekno ndang ono janur melengkung
        Dm              F
lungguh jejer ono pelaminan
       E               Am
diramekne konco dangdutan..

        Am              F
Yen pancen kowe tresno aku
      G                    C
tak enteni ndang ono janur melengkung
        Dm                 F
yen pancen sik ngambang atimu
        E               Am    E
koncoan wae tiwas mburi getun..
       Am               F
Yen pancen kowe tresno aku
      G                  C
buktekno ndang ono janur melengkung
        Dm              F
lungguh jejer ono pelaminan
       E               Am
diramekne konco dangdutan..