Chord Gitar & Lirik: Didi Kempot – Angin Malioboro

[Intro:] 
D  C#m Bm  A
G  D  G  A  D

[Verse I:]
  D               F#m 
Sepine ing wengi iki.. 
G       D
  Aku dewe..
 D                 F#m   
Atiku mung tansah eling.. 
G     A
 karo kowe..

 G        F#m     
Angin malioboro.. 
Em     A       D
tansah ngelingake
 G       F#m    
Aku ora bakal.. 
Em     A
lali karo kowe..

[Reff:]
      D      Bm   
Aku kangen kowe.. 
      G   A       D
Esuk awan wengi sore..
      Bm     G    
Aku kangen kowe.. 
        Em  A      D
Cah ayu aku neng kene..
      D      Bm   
Aku kangen kowe.. 
    G    A       D
Entenono sak tekane
      Bm     G    
Aku kangen kowe.. 
      Em     A  D
Aku kangen karo kowe..

[Intro:] 
F#m G  A

[Verse II:]
D                F#m
Kangen kangen atiku kangen
    G           A
aku kangen karo sliramu
      D            F#m
Eling alismu eling lambemu
    G           A
Ugo eling anamu cah ayu
       D            F#m
Neng kene kangen atiku kangen
      G              A
Mung eling karo kowe cah ayu..

  D               F#m 
Sepine ing wengi iki.. 
G       D
  Aku dewe..
 D                 F#m   
Atiku mung tansah eling.. 
G     A
 karo kowe..

 G        F#m     
Angin malioboro.. 
Em     A       D
tansah ngelingake
 G       F#m    
Aku ora bakal.. 
Em     A
lali karo kowe..

[Reff:]
      D      Bm   
Aku kangen kowe.. 
      G   A       D
Esuk awan wengi sore..
      Bm     G    
Aku kangen kowe.. 
        Em  A      D
Cah ayu aku neng kene..
      D      Bm   
Aku kangen kowe.. 
      G   A       D
Esuk awan wengi sore..
      Bm     G    
Aku kangen kowe.. 
      Em     A  D
Aku kangen karo kowe..

[Interlude:] 
F#m G  A
D  F#m G  A
D  F#m G  A
D  F#m G  A
Bm  F#m G
Em  F#m G 
Em  F#m G  A

[Reff I:]
      D      Bm   
Aku kangen kowe.. 
      G   A       D
Esuk awan wengi sore..
      Bm     G    
Aku kangen kowe.. 
        Em  A      D
Cah ayu aku neng kene..
      D      Bm   
Aku kangen kowe.. 
    G    A       D
Entenono sak tekane
      Bm     G    
Aku kangen kowe.. 
      Em     A  D
Aku kangen karo kowe..

[Reff II:]
      D      Bm   
Aku kangen kowe.. 
      G   A       D
Esuk awan wengi sore..
      Bm     G    
Aku kangen kowe.. 
        Em  A      D
Cah ayu aku neng kene..
      D      Bm   
Aku kangen kowe.. 
    G    A       D
Entenono sak tekane
      Bm     G    
Aku kangen kowe.. 
      Em     A  D
Aku kangen karo kowe..

[Outro:] 
Bm  G  A  D

.
.
.
.
Chord Transpose By : TeknoBgt.com

.

..