Chord Gitar & Lirik: Denny Caknan – Tanpo Tresnamu

[Intro:] 
B  C# F# D#m 
G#m C# 

[Verse I:]
   F#           Bbm  
Mbiyen seneng bareng 
       D#m C#
karo kowe..
   B           C#         F#
Mbiyen susah tetep karo kowe..
      G#m   Bb 
Saiki wis bedo.. 
        D#m    C#
kowe ro wong liyo..
           B     
Ngambyarno ngimpiku 
              C#
Nyanding sliramu..

 F#        Bbm        D#m C#
Opo kudu pasrah kahanane..
  B           C#       F#
Kudu nerimo karo putusane..
       G#m   Bb      D#m  C#
Saktenane.. ati iki ora lilo..
            B       
Yen nyawang sliramu 
                C#
Nyanding wong liyo...

[Reff:]
B          C#       Bbm D#m
 Segampang kuwi caramu..
G#m       Bb      D#m C#
  Ngapusi roso atimu..
B      C#       Bbm     D#m
 Saiki aku dewe neng.. kene..
G#m         C#        F#
  Ming sepi tanpo tresnamu..

[Interlude:] 
B  Bbm D#m G#m 
Bb D#m C#
B  Bbm D#m G#m 
C# F# C# 

[Verse II:]
 F#        Bbm        D#m C#
Opo kudu pasrah kahanane..
  B           C#       F#
Kudu nerimo karo putusane..
       G#m   Bb      D#m  C#
Saktenane.. ati iki ora lilo..
            B       
Yen nyawang sliramu 
                C#
Nyanding wong liyo...

[Reff:]
B          C#       Bbm D#m
 Segampang kuwi caramu..
G#m       Bb      D#m C#
  Ngapusi roso atimu..
B      C#       Bbm     D#m
 Saiki aku dewe neng.. kene..
G#m         C#        F#
  Ming sepi tanpo tresnamu..

B       C#      Bbm D#m
 Kepiye maneh caraku..
G#m          Bb         D#m C#
  Ngelalekno esem ngguyumu..
B      C#       Bbm      D#m
 Saiki aku dewe neng.. kene..
G#m         C#        F#
  Ming sepi tanpo tresnamu..

[Ending:]
B      C#       Bbm      D#m
 Saiki aku dewe neng.. kene..
G#m         C#        F#
  Ming sepi tanpo tresnamu..
Bm          C#        F#
  Ming sepi tanpo tresnamu...

Artis   : Denny Caknan
Album   : -
Dirilis : 2019
Genre   : Lagu Jawa

.
.
.
.
Chord Transpose By : TeknoBgt.com

.

..