Chord Gitar & Lirik: Happy Asmara – Balik Kanan Wae

[Verse I:]
    D#         A#
Kelingan nalikane
      Cm        A#
Aku ketemu ro kowe
    G#
Ati iki langsung
           A#
Iso tresno rasane..

      D#        A#
Saben ketemu sliramu
       Cm      A#
Tansah ayem atiku
    G#
Naliko nyawang
             A#
Esem lan guyumu.. hu..

       G#
Sampai tiba..
                 A#
Waktu yang ku nanti..

[Pre-Reff:]
       D#
Tak ungkapke roso
A#          Cm
Ning njero ati iki
  A#         G#
Nanging nyatane
      A#           D#
Kowe ono sing nduweni..

[Reff:]
 G#          A#
Aku tresno karo kowe
  D#          Cm
Nanging aku biso opo
      G#
Ngerteni kowe
 A#            D#
Uwes nyanding uwong liyo..

 G#          A#
Aku kudu iso nerimo
    D#           Cm
Senajan ati loro rasane
    G#         A#         D#
Mungkin kabeh iki wes dalane..

[Interlude:] 
D# A# Cm  A# G# A#
D# A# Cm  A# G# A#

[Verse II]
G#         A#                 D#
 Sepurane aku wes tresno sliramu
             Cm             G#
Senajan aku iki dudu pilihanmu
                  A#
Mending tak ikhlasno dari pada cidro
D#
 Mugo kowe bahagia karo wong liyo..

[Intro:]
G# A# D#

[Bridge:]
       G#
Sampai tiba..
                 A#
Waktu yang ku nanti..
       D#
Tak ungkapke roso
A#          Cm
Ning njero ati iki
  A#         G#
Nanging nyatane
      A#           D#
Kowe ono sing nduweni..

[Reff I:]
 G#          A#
Aku tresno karo kowe
  D#          Cm
Nanging aku biso opo
      G#
Ngerteni kowe
 A#            D#
Uwes nyanding uwong liyo..

   G#          A#
A..ku kudu iso nerimo
    D#           Cm
Senajan ati loro rasane
    G#         A#         D#
Mungkin kabeh iki wes dalane..

[Reff II:]
 G#          A#
Aku tresno karo kowe
  D#          Cm
Nanging aku biso opo
      G#
Ngerteni kowe
 A#            D#
Uwes nyanding uwong liyo..

   G#          A#
A..ku kudu iso nerimo
    D#           Cm
Senajan ati loro rasane
    G#         A#         D#
Mungkin kabeh iki wes dalane..

[Ending:]
        G#
Wes wes wes cukup
          A#          D#
Mending balik kanan wae..

Title          : Balik Kanan Wae
Singer         : Happy Asmara 
Songwriter     : Faudzi
Music Arranger : Bayu G2B
Album          : singgle
Label          : Happy Asmara Music
Dirilis        : 2019

.
.
.
.
Chord Transpose By : TeknoBgt.com

.

..