Chord Gitar & Lirik: Hendra Kumbara – Dalan Liyane

[Intro:] 
Bb C  F  Am  Dm
D7  Gm  C  F

[Verse I:]
          C             F
Sopo sing kuat nandhang kahanan
D7                   Gm
 Sopo seng ora kroso kelangan
Bb            C          Am
Ditinggal pas sayang sayange
         D        Gm
Pas lagi jeru jerune..
           C       F    A#m F
Kowe milih dalan liyane..

          C          F
Sopo sing kuat ditinggal lungo..
D7                Gm
 Sopo sing atine ora loro..
Bb            C           Am
Kenangan sing wis tak lakoni
           D           Gm
Tak simpen ning njero ati..
         C       F
Dewe wes ra dadi siji..

[Reff:]
              Bb
Yowes ben tak lakoni
                C
Nganti sak kuat-kuate ati
        F         Am        Dm
Pesenku mung siji sing ati ati..
 D            Gm
Isoku mung mendem..
           C
Esuk tekan sonten
              F
Mergo sadar diri kulo
               F
Dudu sinten sinten..

               Bb
Yowes ben mung tak pendem roso
         C
Sing ono ing njero dodo
          F          Am         Dm
Tetep tak dongakno mugo urip mulyo..
 D            Gm             C
Isoku mung nyuwun.. mugo ora getun
                    F
Cekap semanten maturnuwun..

[Interlude:] 
Bb  C  F  Am  Dm
D7  Gm  C  F

[Reff:]
              Bb
Yowes ben tak lakoni
                C
Nganti sak kuat-kuate ati
        F         Am        Dm
Pesenku mung siji sing ati ati..
 D            Gm
Isoku mung mendem..
           C
Esuk tekan sonten
              F
Mergo sadar diri kulo
               F
Dudu sinten sinten..

               Bb
Yowes ben mung tak pendem roso
         C
Sing ono ing njero dodo
          F          Am         Dm
Tetep tak dongakno mugo urip mulyo..
 D            Gm             C
Isoku mung nyuwun.. mugo ora getun
                    F
Cekap semanten maturnuwun..

[Ending:]
Dm  D            Gm
   isoku mung nyuwun..
         C
Mugo ora getun..
                    F
Cekap semanten maturnuwun..

Artis   : Hendra Kumbara
Album   : -
Dirilis : 2019
Label   : Mooza Record

.
.
.
.
Chord Transpose By : TeknoBgt.com

.

..