Nella Kharisma – Kurang Piknik

[Intro:] 
C#m A  B  G# C#m
C#m A  B  G# C#m

[Reff:]
     C#m
Mergane kurang piknik
    A
Dadine gampang panik
    B
Ojo mung gampang ngersulo
       G#
Cemburumu mung salah tompo

     C#m
Mergane kurang piknik
    A
Dadine gampang panik
         B
Mbok digawe mesra tresno
          G#
Lungguh jejer manis
            C#m
Ayem ning dodo...

[Intro:] 
C#m A  B  G# C#m

[Verse I:]
C#m
 Jo gampang cemburu
                 A
Ra bener iku tuduhanmu..
B
 Mung dolan karo konco
                 E
Mbok tuduh aku selingkuh..
      A
Yen dolan metu
                     F#m
Ra tau bener neng ngarepmu
           G#
Gampang cemburu
                 C#m
Wedi kecantol alesanmu..

C#m
 Mbok disetel kalem
                 A
Kowe ojo gampang nesu..
B
 Ndang ngopi disek
            E
Ditenangne atimu..
     A
Ben ora gampang panik
       F#m
Ojo di gas mikirmu
      G#
Ngene olehe
                  C#m
Kurang piknik awakmu...

[Reff:]
     C#m
Mergane kurang piknik
    A
Dadine gampang panik
    B
Ojo mung gampang ngersulo
       G#
Cemburumu mung salah tompo

     C#m
Mergane kurang piknik
    A
Dadine gampang panik
         B
Mbok digawe mesra tresno
          G#
Lungguh jejer manis
            C#m
Ayem ning dodo..

[Intro:] 
C#m A  B  G# C#m

[Verse II:]
C#m
 Jo gampang cemburu
                 A
Ra bener iku tuduhanmu
B
 Mung dolan karo konco
                 E
Mbok tuduh aku selingkuh
      A
Yen dolan metu
                     F#m
Ra tau bener neng ngarepmu
           G#
Gampang cemburu
                 C#m
Wedi kecantol alesanmu..

C#m
 mbok disetel kalem
                 A
kowe ojo gampang nesu
B
 ndang ngopi disek
            E
ditenangne atimu
     A
ben ora gampang panik
       F#m
ojo di gas mikirmu
      G#
ngene olehe
                  C#m
kurang piknik awakmu..

[Reff:]
     C#m
mergane kurang piknik
    A
dadine gampang panik
    B
ojo mung gampang ngersulo
       G#
cemburumu mung salah tompo

     C#m
mergane kurang piknik
    A
dadine gampang panik
         B
mbok digawe mesra tresno
          G#
lungguh jejer manis
            C#m
ayem ning dodo..

[Reff End:]
     C#m
mergane kurang piknik
    A
dadine gampang panik
    B
ojo mung gampang ngersulo
       G#
cemburumu mung salah tompo

     C#m
mergane kurang piknik
    A
dadine gampang panik
         B
mbok digawe mesra tresno
          G#
lungguh jejer manis
            C#m
ayem ning dodo..

Artis   : Nella Kharisma
Album   : Single
Dirilis : 2018
Label   : DD Star Record

.
.
.
.
Chord Transpose By : TeknoBgt.com

.

..