Doel Sumbang – Ai

[Intro:]
D  Bm  G  A
D  Bm  G  A
D  A

[Verse I:]
D            
Arek mungkir 
       Bm
euweuh alesan keur mungkir
G     A          D  G
  Asep endag ku Ai..
D        
 Hese bohong
    Bm
rumasa teu bisa bohong
G    A          D
 Asep oleng ku Ai..

D             
Ayeuna sisiga 
           Bm
nu kabedil ku jangjawokan
Bm
Kapanah ku kinasihan
F#m
Lieur.. ku Ai
        Bm
Kabedil ku jangjawokan
Bm
Kapanah ku kinasihan
F#m
Gelo.. ku Ai

       Em
Samara sasamar polah
Em
Teu bisa dipapaleutkeun
Em
Teu bisa dibebenjokeun
A
Nu aya dina lamunan 
beurang peuting ukur

[Reff:]
D     
Ai..
    Bm
Rumasa teu bisa mungkir
G          A      
 Asep oyag-oyagan ku 
D
Ai..
    Bm
Rumasa teu bisa bohong
G             A        
 Asep eundeug-eundeugan ku 
D
Ai..
      Bm
Tue bisa mungkir jeung bohong
G                  A         
 Nu aya dina hate Asep ngan ukur 
D
Ai..

[Interlude:]
Bm  F#m Em  A  D
C  D

[Verse II:]
D            
Arek mungkir 
       Bm
euweuh alesan keur mungkir
G     A          D  G
  Asep endag ku Ai..
D        
 Hese bohong
    Bm
rumasa teu bisa bohong
G    A          D
 Asep oleng ku Ai..

D             
Ayeuna sisiga 
           Bm
nu kabedil ku jangjawokan
Bm
Kapanah ku kinasihan
F#m
Lieur.. ku Ai
        Bm
Kabedil ku jangjawokan
Bm
Kapanah ku kinasihan
F#m
Gelo.. ku Ai

       Em
Samara sasamar polah
Em
Teu bisa dipapaleutkeun
Em
Teu bisa dibebenjokeun
A
Nu aya dina lamunan 
beurang peuting ukur

[Reff:]
D     
Ai..
    Bm
Rumasa teu bisa mungkir
G          A      
 Asep oyag-oyagan ku 
D
Ai..
    Bm
Rumasa teu bisa bohong
G             A        
 Asep eundeug-eundeugan ku 
D
Ai..
      Bm
Tue bisa mungkir jeung bohong
G                  A         
 Nu aya dina hate Asep ngan ukur 
D
Ai..

[Outro:]
Bm  F#m Em  A  D
C  D

Artis   : Doel Sumbang
Album   : Best of the Best Doel Sumbang
Dirilis : 2008

.
.
.
.
Chord Transpose By : TeknoBgt.com

.

..