Chord Gitar & Lirik: Xaluna – Ambyar

[Intro:] 
G  Em  C  D

[Verse I:]
G          Em
seumpomo.. kowe ngerti..
C                D
i..si neng njero ati
Bm      E
roso nyaman..
      Am       D
mergo perhatianmu..
G             Em
nanging aku.. ora iso
C                 D
blas.. ora duwe kuoso
Bm        Em  E
mergane kowe..
        Am           D
sing nduwe.. uwong liyo
     G
dudu aku..

  C
cukup ati keroso ayem
      G
yen weroh kowe mesem
C
senajan tresno
    D
aku mung iso meneng..

[Reff:]
G            D
penting kowe seneng
 Em             Bm
opo wae tak lakoni
      C      G
opo kowe ngerti
    Am             D
tresno iki tulus suci..
G          D
yo ben aku ajor
   Em             Bm
anggone nunggu atimu
        C   G
tulong ojo ilang
Am         D        G  D
uripo ning njero atiku..

[Ngerapp:]
G
  saben ndino keroso loro
mergo kalah bab asmoro
Em
  tresno gede nyoto
kowe milih wong liyo
C
  sabar itu yang ku bisa
karena memang ku cinta
D
  terpuruk tersiksa
                         Bm
lara ikhlas ku jalani semua
                          Em
mung dadi konco sepi neng uripmu
              Am
batin tak kuatke 
nggo ngempet larane
       D
mergo aku tresno kowe..

[Verse II:]
  C
cukup ati keroso ayem
      G
yen weroh kowe mesem
C
senajan tresno
    D
aku mung iso meneng..

[Reff:]
G            D
penting kowe seneng
 Em             Bm
opo wae tak lakoni
      C      G
opo kowe ngerti
    Am             D
tresno iki tulus suci
G          D
yo ben aku ajur
   Em             Bm
anggone nunggu atimu
        C   G
tulong ojo ilang
Am         D        G  D
uripo ning njero atiku..

[Ngerapp:]
G
  uwes kadung gejeron
                     Em
deleh ati keleru panggon
urip ilang semangat
                        C
sek tak tresno jebul wadon
C
ra iso mbedakke endi seng modus
             D
endi seng tulus
D                  
wes ntek sakkabehe 
                 Bm
polat iku ra di urus
                          Em
mung dadi konco sepi neng uripmu
              Am
batin tak kuatke nggo ngempet larane
       D
mergo aku tresno kowe..

[Reff:]
G            D
penting kowe seneng
 Em             Bm
opo wae tak lakoni
      C      G
opo kowe ngerti
    Am             D
tresno iki tulus suci
G          D
yo ben aku ajur
   Em             Bm
anggone nunggu atimu
        C   G
tulong ojo ilang
Am         D        G  D
uripo ning njero atiku..

[Ending:]
G       D
aku ora gethun
    Em                 Bm
yen nduwe ati sing ringkih
         C   G
nanging aku iso
   Am                D
nandur roso tanpo pamrih
G        D  B
opo kowe sa dar
 Em              Bm
atiku keliwat jembar
        C   G 
ra dadi jodomu
    Am         D
aku mung iso sabar..
  G
ambyar..

[Outro:]
        C   G
ra dadi jodomu
    Am         D
aku mung iso sabar..
  G
ambyar..

.
.
.
.
Chord Transpose By : TeknoBgt.com

.

..