Chord Gitar & Lirik: Raiso Dadi Siji – Sarah Brilian ft Stress Royal

[Intro:] 
A#m Fm  A#m Fm

[Verse I:]
A#m        Fm
Aku tresno ro kowe
A#m            Fm
Tresno sing saktenane
A#m           Fm
Kabeh wes tak kek'ke 
     F#      F
Ro kowe.. atine.. 

A#m        Fm
Nadyan aku wes nduwe
A#m           Fm
Bojo seng sak tenane
A#m          Fm
Nanging aku tresnone
    F#         F
Yo mung.. ro kowe...

[Ngerapp:]
     A#m
Roso ati ra tenang 
     Fm
Mikirke selingkuhan
       A#m
Tansah tak awang-awang
      Fm
Mabur koyo layangan
    A#m   
Padahal bojo neng ngomah
     Fm
Mikirke dadi susah
     F#
Opo sing kudu dilakoni
 F
Aku bingung sendiri..

A#m
Pancen tak akoni
Fm
Tresnoku setengah mati
A#m
Tapi aku ra wani
Fm
Ngingkari janji suci
F#                   F
Mungkin kowe udu jodoku
                A#m
Tapi aku sayang padamu
              A#m
Jujur seko njero atiku..

[Pre-Chorus:]
  D#m         A#m
Sayang aku ikhlas trimo
  D#m         F
dadi sing keloro
   D#m        A#m
Nadyan abot roso tresno
      F
sing tak songgo..

[Chorus:]
   A#m        Fm
Sabar sak untoro sayang
F#         C#
Aku yo wis berjuang
D#m          G#   C#    F
Ndadekke ngimpi tenanan..
  A#m       Fm
Mugo kabeh iso lancar
F#           C#
Mbuang kabeh kenangan
D#m          G#      A#m
Ikhlas lan sabar.. sayang..

[Ngerapp:]
            A#m  
Aa.. cincin wes ngelingker
     Fm
neng jari manisku
      A#m
Janji yo wes tak ucap
     Fm
neng ngarep penghulu
   A#m
Saiki yo uwes telat
      Fm
arep ngomongke cidro
    F#
Aku mung ameh ndongo
     F
kowe iso bahagio..

    A#m
Senadyan statusku
   Fm
saiki ora dewe
     A#m
Tapi ojo nganti leren
      Fm
tresnaku karo kowe
     F#                 F
Mugo-mugo kabeh dikei dalan
              A#m
Supoyo dadi padang
               A#m 
anggone awak dewe le gendakkan..

[Pre-Chorus:]
  D#m         A#m
Sayang aku ikhlas trimo
  D#m         F
dadi sing keloro
   D#m        A#m
Nadyan abot roso tresno
      F
sing tak songgo..

[Chorus:]
   A#m        Fm
Sabar sak untoro sayang
F#         C#
Aku yo wis berjuang
D#m          G#   C#     F
Ndadekke ngimpi tena..nan..
  A#m       Fm
Mugo kabeh iso lancar
F#           C#
Mbuang kabeh kenangan
D#m          G#      A#m
Ikhlas lan sabar.. sayang..

[Female:]
 A#m         Fm
Aku mung iso nerimo
F#           C#
Kowe nggone wong liyo
D#m       G#       C#    F
Tresno raiso di peksakno..
 A#m        Fm
Aku tetep sayang kowe
F#         C#
Tekane sak lawase
D#m     G#          A#m
Aku bahagia nyawang kowe..

[Ending:]
   A#m        Fm
Tanganku wes ono cincin
F#          C#
Janji setio lan suci
D#m    G#   C#   F
Aku raiso nepati..
  A#m               Fm
Kowe pancen tak tresnani
F#           C#
Biyen tekan saiki
D#m    G#        A#m
Tapi raiso dadi siji..
D#m     G#      A#m
Tapi raiso dadi siji..

Artis   : Sarah Brilian
          Stress Royal
Dirilis : 2018
Label   : Masemelow ID
Judul   : Raiso Dadi Siji

.
.
.
.
Chord Transpose By : TeknoBgt.com

.

..