Pendhoza Feat. ACW Star & Ayu Talita – Wes Oleh Gantine

[Intro:] 
Bm  G  A  Bm
Bm  G  A  Bm

[Verse I:]
        Bm          A
Tiada pelukan kasih sayang
       A                Bm
Dari dirimu aku kau tinggalkan
            Bm            A
Tak kunjung padam cintamu hilang
       A       G    Bm
sejak ini tak ada kabarmu

[Rapp:]
Bm
 sabar sabar neng ati, 
                A
wes loro batin iki
                                     A
kowe mblenjani janji, loro ra mari-mari
                                   Bm
mugo gusti maringi aku oleh pengganti
                                     Bm
sing apik lan gemati, ra koyo kowe kuwi
                                      A
seminggu kowe ilang, minggat tanpo alasan
                                     A
aku wes kadung edan, mlaku karo sampeyan
                                       Bm
wes cukup tresno iki, ra bakal tak baleni
Bm
cidro, cidro neng ati, 
                 Bm
mugo aku oleh ganti

[Female:]
    Bm                 G
kangmas opo lali karo aku ra kelingah
 A                    Bm
aku tansah ngenteni tekanmu..
 Bm                 G
opo kurang ayu opo aku kurang seksi
  A
lilakno tresnamu
           Bm
bangun tresna kang suci ugo sayekti

[Male:]
Bm              G
dek pangapurane aku
 A                  Bm
uwes lali marang sliramu
Bm                     G
yen kowe pancen tansah nunggu tekaku
  A                       Bm
kowe paling seng ngerti artiku

[Female:]
      Bm              A
tiada yang salah, biarlah sudah
    A              Bm
lupakan saja cinta palsunya
      Bm        A
kita awali hari ini
         A    G        Bm
lembaran baru.. kita jalani

[Rapp:]
        Bm
oh yeah, pangucap matur nuwunku 
            A
kanggo sliramu
                                     A
seng tansah setio nunggu olehe tresnaku
A
ra bakal tak larani tresnamu 
          Bm
tulus lan suci
Bm
yo mung kuwi sing tansah 
                  Bm
gawe bungah nang ati
Bm
pancen kowe sing dadi 
                  A
pangobataning laraku
                                     A
wes ra ono masalah lugu ning pikirangku
                                      Bm
kabeh tak lalikno mergo wes oleh gantine
                                    Bm
seng luwih tresno aku lan jembar atine

[Female:]
Bm                 G
kangmas aku tresno marang sliramu
 A                        Bm
ojo nganti kowe ngelarani atiku

[Male:]
Bm                 G
dek aku wes mantep kalih sampeyan
 A                      Bm
opo tresnamu dudu mergo pelampiasan

[Outro:] 
Bm  G  A  Bm
Bm  G  A  Bm

.
.
.
.
Chord Transpose By : TeknoBgt.com

.

..