Eny Sagita – Tangise Ati

[Intro:] 
Em  C  Em  C  Em
Am  Em  B  Em

[Verse I:]
       Em   B         Em
Udan deres wayahe wis wengi
       Am                 Em
njur kelingan lungamu dek wingi
 Am            Em
opo wis dadi gegarising pesthi
       C           B
kowe bakal cindro janji

[Intro:] 
Am  B

    Em   B       Em
senajan uripku rekoso
      Am             Em
kabeh mau bakale tak tompo
  Am             Em
nuruti gedhang yuaning roso
  C                  B
bebrayan urip klawan ndiko

[Intro:] 
Am  Em  B  Em

[Reff:]
     Am          
Kowe lungo tanpo kabar 
  Em
nganti seprene
    Am                        B
laraning ati sing nyonggo aku dewe
    Am                Em
ora ngiro yen bakal ngene dadine
           C
wis wis yo wis yen ngono
   C     B         Em
yo wis.. tak lilakake..

[Verse II:]
       Em   B         Em
Udan deres wayahe wis wengi
       Am                 Em
njur kelingan lungamu dek wingi
 Am            Em
opo wis dadi gegarising pesthi
       C           B
kowe bakal cindro janji

    Em   B       Em
senajan uripku rekoso
      Am             Em
kabeh mau bakale tak tompo
  Am             Em
nuruti gedhang yuaning roso
  C                  B
bebrayan urip klawan ndiko

[Intro:] 
Am  Em  B  Em

[Reff:]
     Am          
Kowe lungo tanpo kabar 
  Em
nganti seprene
    Am                        B
laraning ati sing nyonggo aku dewe
    Am                Em
ora ngiro yen bakal ngene dadine
           C
wis wis yo wis yen ngono
   C     B         Em
yo wis.. tak lilakake

[Verse :]
       Em   B         Em
Udan deres wayahe wis wengi
       Am                 Em
njur kelingan lungamu dek wingi
 Am            Em
opo wis dadi gegarising pesthi
       C           B
kowe bakal cindro janji

    Em   B       Em
senajan uripku rekoso
      Am             Em
kabeh mau bakale tak tompo
  Am             Em
nuruti gedhang yuaning roso
  C                  B
bebrayan urip klawan ndiko

[Intro:] 
Am  Em  B  Em

[Reff End:]
     Am             
Kowe lungo tanpo kabar 
  Em
nganti seprene
    Am                        B
laraning ati sing nyonggo aku dewe
    Am                Em
ora ngiro yen bakal ngene dadine
           C
wis wis yo wis yen ngono
   C     B         Em
yo wis.. tak lilakake..

Artis   : Eny Sagita
Album   : Best Of Best Asli, Vol. 2
Dirilis : 2017
Genre   : Pop

.
.
.
.
Chord Transpose By : TeknoBgt.com

.

..