Chord Gitar & Lirik: Happy Asmara – Lintang Ati

[Intro:] 
D  F#m G  A  D
Em  Bm  G  A  D

[Verse:]
   D
Lintang sing ono ing wengi
  F#m
Gawe kangen ati
 G
Ati sing tansah 
A            D
nandang kasmaran iki
Em                   Bm
Endahe esemmu.. gawe bungahe atiku
        G                A
Mung sliramu pepujane atiku..

     D
Ning awang katon netramu
    F#m
Ing saben wengiku
  G          A       D
Keroso ing sumilire angin dalu..
   Em
Sliramu duh kang mas
          Bm
Sing dadi memanik'e kalbu
        G                     A
Mung sliramu sing ono neng atiku..
                D
Aku tresno sliramu..

[Intro:] 
G  A  D

[Reff:]
Bm             F#m
Neng angin tak titepne
  G                D
Roso kangen marang sliramu
  G                 D
Nadyan batin pengen ketemu
        Em           A
Amung biso nyawang fotomu..

Bm       F#m
Abote mendem kangen
  G                    D
Kangen sing neng njero dodoku
    G           D
Gedine roso tresno iki
          Em     A          D
Amung tak simpen neng njero ati..

[Interlude:] 
D  F#m G  A  D
Em  F#m G  A  D

[Verse:]
   D
Lintang sing ono ing wengi
  F#m
Gawe kangen ati
 G
Ati sing tansah 
A            D
nandang kasmaran iki
Em                   Bm
Endahe esemmu.. gawe bungahe atiku
        G                A
Mung sliramu pepujane atiku..

     D
Ning awang katon netramu
    F#m
Ing saben wengiku
  G          A       D
Keroso ing sumilire angin dalu..
   Em
Sliramu duh kang mas
          Bm
Sing dadi memanik'e kalbu
        G                     A
Mung sliramu sing ono neng atiku..
                D
Aku tresno sliramu..

[Intro:] 
G  A  D

[Reff:]
Bm             F#m
Neng angin tak titepne
  G                D
Roso kangen marang sliramu
  G                 D
Nadyan batin pengen ketemu
        Em           A
Amung biso nyawang fotomu..

Bm       F#m
Abote mendem kangen
  G                    D
Kangen sing neng njero dodoku
    G           D
Gedine roso tresno iki
          Em     A          D
Amung tak simpen neng njero ati..

[Reff End:]
Bm             F#m
Neng angin tak titepne
  G                D
Roso kangen marang sliramu
  G                 D
Nadyan batin pengen ketemu
        Em           A
Amung biso nyawang fotomu..

Bm       F#m
Abote mendem kangen
  G                    D
Kangen sing neng njero dodoku
    G           D
Gedine roso tresno iki
          Em     A          D
Amung tak simpen neng njero ati..

Artis   : Happy Asmara
Album   : Lintang Ati
Dirilis : 2019
Genre   : Alternatif/indie

.
.
.
.
Chord Transpose By : TeknoBgt.com

.

..