Chord Gitar & Lirik: SKA 86 – Sangu Mbesuk

[Intro:] 
C  D  G
C  D  Em
C  D  G  D  Em
Am  Bm  Am 
D  G

[Intro II:]
G  Bm  Am  D
Bm  Em  Am 
D  G

[Verse I:]
   G 
teruntuk kau yang disana
  Bm                   Bbm
maaf ku rung iso mulih  
Am                 D
  aku durung iso bali..
  Bm                   Em
saiki wes dungo'no aku ning Gusti
      Am      
diparingi sehat 
    D        G
lan akeh rezeki (amin..)

  G
kudu sabar, kudu ngerti
 Bm
iki wes dadi dalane
Am                       D
  yen nerimo (dilakoni wae..)
  Bm                  Em
piye meneh yo iki aku anane
        Am           D       G
rasah mikir sing ora-ora karuan..

[Reff :]
             C      
sing penting a..ku 
D               G
wes sungguh-sungguh
         C             
kerjo golek duit 
    D          Em
udu kanggo liyane..
         C             
sithik demi sithik 
     D             G  D    Em
sing penting halal lan berkah
         Am
kanggo sangu mbesuk
         Bm
kanggo sangu mbesuk
        Am      D         G
kanggo urip mbesuk karo kowe..

[Interlude:] 
G  Bm  Am  D 
D  C
Bm  Em  Am  D 
G

[Verse II:]        
  G
kudu sabar, kudu ngerti
 Bm
iki wes dadi dalane
Am                       D
  yen nerimo (dilakoni wae..)
  Bm                  Em
piye meneh yo iki aku anane
        Am           D       G
rasah mikir sing ora-ora karuan..

[Reff :]
             C      
sing penting a..ku 
D               G
wes sungguh-sungguh
         C             
kerjo golek duit 
    D          Em
udu kanggo liyane..
         C             
sithik demi sithik 
     D             G  D/F# Em
sing penting halal lan berkah
         Am
kanggo sangu mbesuk
         Bm
kanggo sangu mbesuk
        Am       D         G
kanggo urip, mbesuk karo kowe..

[Ending:]
             C      
sing penting a..ku 
D               G
wes sungguh-sungguh
         C             
kerjo golek duit 
    D          Em
udu kanggo liyane..
         C             
sithik demi sithik 
     D             G  D/F# Em
sing penting halal lan berkah
         Am
kanggo sangu (mbesuk)
         Bm
kanggo sangu (mbesuk)
        Am      D          G
kanggo urip (mbesuk karo kowe..)
         Am
kanggo sangu (mbesuk)
                       Bm
kanggo kanggo kanggo sangu (mbesuk)
        Am      D          G
kanggo urip (mbesuk karo kowe..) 

[Outro:]
D# G

.
.
.
.
Chord Transpose By : TeknoBgt.com

.

..