Chord Gitar & Lirik: Reny Farida – Nono Benere

[Intro:] 
Bb F  Gm  Cm
D# Bb Cm  F  Bb

[Verse I:]
Bb             F
percumo dung riko takon
  Gm                  Dm
kelendi tulus ati iki nong riko
   D#
sampek kapan baen
      Bb
sun kudu mbuktekaken
  Cm                     F    
tapi riko sing bakal ngereken..

Bb          F
saiki wes koyo bengen
   Gm              
mergo jalaran riko 
      Dm
petuk ambi larene
 D#        Bb
isun loro ati maneng
     Cm
sing kuat kadung isun 
     F
sing kepaling-paling..

[Reff :]
 Gm             Dm
isun.. nono artine
              D#
nong ngarep riko 
             Bb
sing ono benere
    Cm
padahal welas iki
       Gm
sumpah tulus nong riko
     D#                 D
tapi apuwo sing biso percoyo..

 Gm             Dm
isun.. nono artine
              D#
nong ngarep riko 
             Bb
sing ono benere
     Cm
isun kudu kelendi
         Gm
dung nggawe riko ngerti
       D#                  D
myakne biso nggawe bungahe ati..

[Interlude:]
Gm  Dm  D# Bb
Cm  Gm  D# D  Gm

[Verse II:]
Bb             F
percumo dung riko takon
  Gm                  Dm
kelendi tulus ati iki nong riko
   D#
sampek kapan baen
      Bb
sun kudu mbuktekaken
  Cm                     F    
tapi riko sing bakal ngereken..

Bb          F
saiki wes koyo bengen
   Gm             
mergo jalaran riko 
      Dm
petuk ambi larene
 D#        Bb
isun loro ati maneng
     Cm
sing kuat kadung isun 
     F
sing kepaling-paling..

[Reff I :]
 Gm             Dm
isun.. nono artine
              D#
nong ngarep riko 
             Bb
sing ono benere
    Cm
padahal welas iki
       Gm
sumpah tulus nong riko
     D#                 D
tapi apuwo sing biso percoyo..

 Gm             Dm
isun.. nono artine
              D#
nong ngarep riko 
             Bb
sing ono benere
     Cm
isun kudu kelendi
         Gm
dung nggawe riko ngerti
       D#                  D
myakne biso nggawe bungahe ati..

[Reff II:]
 Gm             Dm
isun.. nono artine
              D#            Bb
nong ngarep riko sing ono benere
    Cm
padahal welas iki
       Gm
sumpah tulus nong riko
     D#                 D
tapi apuwo sing biso percoyo huu..

 Gm             Dm
isun.. nono artine
              D#              Bb
nong ngarep riko sing ono benere
     Cm
isun kudu kelendi
         Gm
dung nggawe riko ngerti
       D#                  D
myakne biso nggawe bungahe ati hu..

[Outro :] 
Gm

.
.
.
.
Chord Transpose By : TeknoBgt.com

.

..