Migga Sadewa – Kebacut Nyaman

[Intro :] 
E
A  B  G#m C#m
F#m B  E  F  E  E7

[Verse I:]
F#m            B
  ket mbiyen kae
         E          C#m
sak wise kelangan kowe
F#m          B
  ra ono apike
       E         E7
iseh podo kahananku..

F#m          B
  iseh kerep mbayangke
E            C#
  lucu polah tingkahmu
F#m          B  E
sing nggawe aku sayang..

[Intro:] 
A  B  E  E7

F#m           B
  ra ngerti tekan kapan
 E         C#m
aku ra karuan
F#m              B
  nek kelingan kowe
      E            E7
aku malah tambah sayang..

F#m           B
  tresno ra bakal tekan
E          C#
  kowe kebacut ilang
    F#m     B          E   E7
sak tenane aku iseh ngeman..

      A          G#m
tak coba ra perduli
         F#m      E
ning ati ra iso diapusi
 A            G#m
iseh gelem mbaleni
     F#m
ning kowe kepiye 
B      E     E7
aku ra ngerti..

[Reff :]
 A
uwes tak cubo
B             G#m
kanggo nglalekno
  C#m         F#m
nanging iseh ono
         B
roso tresno iki
 E         E7
aku iso ngopo..

A         B         G#m
jujur aku wegah kelangan
 C#m       F#m
aku iseh sayang
        B          E  E7
aku wes kebacut nyaman..

[Interlude:]
F#m G#m A  E
F#m G#m A  B

[Verse II:]
      A          G#m
tak coba ra perduli
         F#m      E
ning ati ra iso diapusi
 A            G#m
iseh gelem mbaleni
     F#m         B          E  E7
ning kowe kepiye aku ra ngerti..

[Reff I:]
 A
uwes tak cubo
B             G#m
kanggo nglalekno
  C#m         F#m
nanging iseh ono
         B
roso tresno iki
 E         E7
aku iso ngopo..

A         B         G#m
jujur aku wegah kelangan
 C#m       F#m
aku iseh sayang
        B          E  E7
aku wes kebacut nyaman..

[Reff II:]
 A
uwes tak cubo
B             G#m
kanggo nglalekno
  C#m         F#m
nanging iseh ono
         B
roso tresno iki
 E         E7
aku iso ngopo..

[Ending:]
A         B         G#m
jujur aku wegah kelangan
 C#m       F#m
aku iseh sayang
        B          E
aku wes kebacut nyaman..

Artis   : Migga Sadewa
Album   : Kebacut Nyaman
Dirilis : 2019
Genre   : Pop

.
.
.
.
Chord Transpose By : TeknoBgt.com