Chord Gitar & Lirik: Didi Kempot Ft Happy Asmara – Ati Dudu Wesi

[Intro:] 
F  G  C

[Verse Happy:]
             F
ojo sak penakmu..
            G
kowe ngelarani..
               Em
ojo sak gampangmu..
                 Am
kowe ngobral janji..
             Dm
nanging nyatane..
           G
tresnomu kuwi..
           C
ra tulus suci..

[Verse Didi Kempot:]
                F
wis tak perjuangke..
             G
sing mbok karepke..
               Em
ning nyatane tresno..
             Am
kok anggep raono..
          Dm
aku iso lungo..
             G
yen mbok sio sio..
        C
timbang soyo loro..

[Reff Both:]
 F                  G
ati iki dudu seko wesi..
       Em                     Am
sek raiso saben dino mbok larani..
         Dm                G
keloro loro.. ning njero dodo
                   C
nambah perih ning ati..

 F                G
ati iki dudu seko watu
       Em                    Am
sek raiso mbendino mbok gawe tatu
           Dm                G
tulung lereno.. timbang soyo ajur
           C
aku tak trimo mundur..

[Interlude:]
F  G  Em  E  Am
Dm  G  C

[Verse Happy:]
             F
ojo sak penakmu..
            G
kowe ngelarani..
               Em
ojo sak gampangmu..
                 Am
kowe ngobral janji..
             Dm
nanging nyatane..
           G
tresnomu kuwi..
           C
ra tulus suci..

[Verse Didi Kempot:]
                F
wis tak perjuangke..
             G
sing mbok karepke..
               Em
ning nyatane tresno..
             Am
kok anggep raono..
          Dm
aku iso lungo..
             G
yen mbok sio sio..
        C
timbang soyo loro..

[Reff Both:]
 F                  G
ati iki dudu seko wesi..
       Em                     Am
sek raiso saben dino mbok larani..
         Dm                G
keloro loro.. ning njero dodo
                   C
nambah perih ning ati..

 F                G
ati iki dudu seko watu
       Em                    Am
sek raiso mbendino mbok gawe tatu
           Dm                G
tulung lereno.. timbang soyo ajur
           C
aku tak trimo mundur..
Am          Dm                G
 tulung lereno.. timbang soyo ajur
           C
aku tak trimo mundur..

Artis    : Didi Kempot feat. 
           Happy Asmara
Album    : Album Terakhir Didi Kempot
Dirilis  : 2019

.
.
.
.
Chord Transpose By : TeknoBgt.com