GENJA SKA – Mblenjani Janji

[Intro:] 
D# Gm  G# A#
Gm  Cm  G# A# D#

[Verse I:]
       D#     
ra ngerti maneh 
            Gm
piye carane nyabari..
      G#       A#       D#
kabeh iki.. perlu dipahami..
   Fm         A#   
mergo tresno iku.. 
       Gm          Cm
kudu podo ngelengkapi
        Fm
dudu mergo kekurangan..
      A#
malah ditinggal pergi..

   D#               
saiki ceritone wes bedo 
  Gm
karo mbiyene..
        G#
aku lan awakmu
      A#         D#
cuman pernah bebarengan ning kene..
   Fm         A#   
berjanji sandingan 
         Gm        Cm
nganti tekan pelaminan
         G#           A#         D#
nanging awakmu mblenjani perjanjian..

[Intro:] 
Fm  A# Gm  Cm
Fm  A# D#

[Reff:]
       G#               A#
awakmu lungo, yo lungo ono..
       D#       A#         Cm
awakmu ninggal, yo tinggalono..
                G#                A#
yen kowe wes mlayu.. ojo mbalek maneh..
            D#             A#      Cm
mergo roso iki wes cukup nglarani ati..

         G#                 A#
awakmu teko.. mung gawe dolanan..
          D#       A#          Cm
aku wes wegah.. mending dewe pisah..
              G#                 A#
saiki wes ngerti.. tresnomu ngapusi..
             D#
nggawe loro ati..

[Intro:] 
G# A# Gm  Cm
Fm A# D#

[Verse II:]
         D#   
ra ngiro akhire 
            Gm
saiki malah berantakan
        A#       A#    
kabeh c'rito naliko dewe 
  D#
mikir masa depan
 Fm            A# 
awakmu sing mbiyen.. 
      Gm        Cm
njanjini sesandingan
         G#           A#         D#
nanging awakmu mblenjani perjanjian..

[Reff:]
       G#               A#
awakmu lungo, yo lungo ono..
       D#       A#         Cm
awakmu ninggal, yo tinggalono..
                G#                A#
yen kowe wes mlayu.. ojo mbalek maneh..
            D#             A#      Cm
mergo roso iki wes cukup nglarani ati..

         G#                 A#
awakmu teko.. mung gawe dolanan..
          D#       A#          Cm
aku wes wegah.. mending dewe pisah..
              G#                 A#
saiki wes ngerti.. tresnomu ngapusi..
             D#
nggawe loro ati..

[Ending:]
              G#                 A#
saiki wes ngerti.. tresnomu ngapusi..
              D#
ku wis ra peduli..

.
.
.
.
Chord Transpose By : TeknoBgt.com