Chord Gitar & Lirik: Safira Inema – Ditinggal Pas Sayang Sayange

[Intro :] 
F# G# A#m
F# G# A#m
F# G# Fm  A#m
F# G# A#m

[Verse I:]
A#m          C#
Loro rasane ati
G#               A#m
nganti ra biso lali
F#                   G#
tresno tulus songko ati
       C#  F
di larani..
  F#           G#
kowe janji tresno
  C#          A#m
tulus songko ati
     F#          Fm
nyatane kowe nggawe 
      A#m
loro ati..

A#m            C#
Piye kabarmu sayang
 G#             A#m
opo kowe eling aku
   F#
mbiyen sing mbok tinggal
   G#        C#  F
tanpo.. mesakne..
  F#          G#
kowe ninggal aku..
    C#         A#m
pas sayang sayange
     F#           Fm
lungamu ninggal tatu 
        A#m
neng atiku..

[Reff :]
          A#m          C#
Tatu neng atiku loro rasane
         D#m              C#
nganti koyo diiris iris rasane
        D#m               C#
mergo naliko aku sayang sayange
       Fm                   Fm
kowe mutus tresno cukup sak mene..

        A#m           C#
Keronto ronto ati rasane
        D#m            C#
koyo ra biso tak ibaratake
         D#m               C#
among mergo masalah sing sepele
        Fm            Fm  A#m
kowe nduwe tresno liyane..

[Interlude:]
A#m Fm  D#m C#
A#m Fm  D#m G#
F# G# Fm  A#m
F# G# A#m

[Verse II:]
A#m          C#
Loro rasane ati
G#               A#m
nganti ra biso lali
F#                   G#
tresno tulus songko ati
       C#  F
di larani..
  F#           G#
kowe janji tresno
  C#          A#m
tulus songko ati
     F#          Fm
nyatane kowe nggawe 
      A#m
loro ati..

A#m            C#
Piye kabarmu sayang
 G#             A#m
opo kowe eling aku
   F#
mbiyen sing mbok tinggal
   G#        C#  F
tanpo.. mesakne..
  F#          G#
kowe ninggal aku..
    C#         A#m
pas sayang sayange
     F#           Fm
lungamu ninggal tatu 
        A#m
neng atiku..

[Reff :]
          A#m          C#
Tatu neng atiku loro rasane
         D#m              C#
nganti koyo diiris iris rasane
        D#m               C#
mergo naliko aku sayang sayange
       Fm                   Fm
kowe mutus tresno cukup sak mene..

        A#m           C#
Keronto ronto ati rasane
        D#m            C#
koyo ra biso tak ibaratake
         D#m               C#
among mergo masalah sing sepele
        Fm            Fm  A#m
kowe nduwe tresno liyane..

[Outro :] 
A#m Fm  D#m C#
A#m Fm  D#m G#
A#m

Artis   : Safira Inema
Album   : Ditinggal Pas Sayang Sayange
Dirilis : 2020
Genre   : Pop

.
.
.
.
Chord Transpose By : TeknoBgt.com