Vita Alvia – Tau Tatu

[Intro :] 
F#m D  Bm  C# F#m
F#m D  Bm  C# F#m

[Verse I:]
  F#m
tatu hang bengen tau
            D
manggo nong atinisun
      Bm        C#      F#m
seperene perihe magih keroso..

    F#m
iku hang gawe sun kuwatir
        Bm
bakal kebalen maning
     D          C#
isun wedi.. dilarani..

  F#m
paribasane riko
         D
kelaksan nyanding isun
      Bm             C#      F#m
dadio ulan hang biso madangi isun..

          F#m
siji hang sun jaluk nyang riko
           Bm
janji sing arep ngeliyo
       E                  C#
mergo ati iki.. wis tau keloro..

[Reff :]
        D
kadung mbesuk atinisun
E
wis riko duweni
      C#               F#m
sun jaluk.. ojo riko larani..
        D
kadung mbesuk atinisun
    E
wis percoyo nyang riko
      C#              F#m
sun jaluk.. ojo disio-sio..

              Bm
mergane sak durunge
             E
isun wis tau tatu
C#        F#m
wis tau tatu..

[Intro:]
F#m

[Verse II:]
  F#m
paribasane riko
         D
kelaksan nyanding isun
      Bm             C#      F#m
dadio ulan hang biso madangi isun..

          F#m
siji hang sun jaluk nyang riko
           Bm
janji sing arep ngeliyo
       E                  C#
mergo ati iki.. wis tau keloro..

[Reff :]
        D
kadung mbesuk atinisun
E
wis riko duweni
      C#               F#m
sun jaluk.. ojo riko larani..
        D
kadung mbesuk atinisun
    E
wis percoyo nyang riko
      C#              F#m
sun jaluk.. ojo disio-sio..

              Bm
mergane sak durunge
             E
isun wis tau tatu
C#        F#m
wis tau tatu..

[Reff End:]
        D
kadung mbesuk atinisun
E
wis riko duweni
      C#               F#m
sun jaluk.. ojo riko larani..
        D
kadung mbesuk atinisun
    E
wis percoyo nyang riko
      C#              F#m
sun jaluk.. ojo disio-sio..

              Bm
mergane sak durunge
             E
isun wis tau tatu
C#        F#m
wis tau tatu...

.
.
.
.
Chord Transpose By : TeknoBgt.com