Chord Gitar & Lirik: NDX A.K.A – Sido Sayang Ora

[Verse I:]
D                   F#m
 tak tunggu tak enteni..
     Bm              F#m
kepastianmu tekan saiki..
G       A          F#m
 jane sido sayang ora 
       B           Em
opo pancen wis ra iso
         A             D
aku mung tok anggep konco..

D                    A     F#m F#
 tak pasrahke kabeh ati.. iki
Bm                         F#m
 mung dinggo kowe sing tak tresnani
G      A            F#m
 tapi atiku wis ngerti
          B         Em
tresno ra kudu nduweni
      Gm     D
raiso dadi siji..

[Intro:]
Em  D  Em  G  F#


Bm              F#m
 kabeh iki salahku
                   G
tresno marang sliramu
        A      D           F#
sing slalu ono wektu nggo aku
Bm                F#m
 saben dino bebarengan
             G
kegowo perasaan..
Em       A           F#m       Bm
 nanging rosomu mung sebates teman..

Em           A
 opo iki rasane..
          F#m                 Bm
mbiyen konco saiki dadine tresno..
Fm  Em                A
     oh atiku malah loro..
       G             A
sayang di..anggep konco..

[Reff:]
D                   F#m
 tak tunggu tak enteni..
     Bm              F#m
kepastianmu tekan saiki..
G       A          F#m
 jane sido sayang ora 
       B           Em
opo pancen wis ra iso
         A             D
aku mung tok anggep konco..

D                    A     F#m F#
 tak pasrahke kabeh ati.. iki
Bm                         F#m
 mung dinggo kowe sing tak tresnani
G      A            F#m
 tapi atiku wis ngerti
          B         Em
tresno ra kudu nduweni
      A      D
raiso dadi siji..

[Verse II:]
Em                 
 kabeh iki salahku 
                   D
tresno marang sliramu
                                  Bm
konco dadine tresno saiki malah loro
                              D
aku kudu piye ati bingung rasane
                 F#m 
mungkin aku sing terlalu 
              G
berharap karo kowe
                                   F#m
duh gusti pangeran paringono kesabaran
F#m                  
dinggo ngadepi lika liku 
                Em
masalah percintaan
                                  D
kowe tetep ning ati nganti tekane mati
              A                 Bm
meskipun awak dewe raiso dadi siji..

Bm              F#m
 kabeh iki salahku
                   G
tresno marang sliramu
        A      D           F#
sing slalu ono wektu nggo aku
Bm                F#m
 saben dino bebarengan 
             G
kegowo perasaan..
Em       A           F#m       Bm
 nanging rosomu mung sebates teman..

Em           A
 opo iki rasane..
          F#m                 Bm
mbiyen konco saiki dadine tresno..
Fm  Em                A
     oh atiku malah loro..
       G             A
sayang di..anggep konco..

[Reff:]
D                   F#m
 tak tunggu tak enteni..
     Bm              F#m
kepastianmu tekan saiki..
G       A          F#m
 jane sido sayang ora 
       B           Em
opo pancen wis ra iso
         A             D
aku mung tok anggep konco..

D                    A     F#m F#
 tak pasrahke kabeh ati.. iki
Bm                         F#m
 mung dinggo kowe sing tak tresnani
G      A            F#m
 tapi atiku wis ngerti
          B         Em
tresno ra kudu nduweni
      A      D
raiso dadi siji..

D                   F#m
 tak tunggu tak enteni..
     Bm              F#m
kepastianmu tekan saiki..
G       A          F#m
 jane sido sayang ora 
       B           Em
opo pancen wis ra iso
         A             D
aku mung tok anggep konco..

[Ending:]
D                    A     F#m F#
 tak pasrahke kabeh ati.. iki
Bm                         F#m
 mung dinggo kowe sing tak tresnani
G      A            F#m
 tapi atiku wis ngerti
          B         Em
tresno ra kudu nduweni
      A      D
raiso dadi siji..

.
.
.
.
Chord Transpose By : TeknoBgt.com