Hendra Kumbara – Yowis

[Intro:] 
Bb C  Am  Dm  Gm  C 
F

[Verse I:]
  F                  Am
Yowis.. ben dadi kenangan
  Dm                     Am
Yowis.. mung ning angan angan..
Bb                Bbm
tresno sing tak gadang
            F    Em     Dm
mung mandeg ning tengah dalan
 Gm      C         F     Bbm
aku kowe wes ora sejalan..

  F                  Am
Yowis.. ben dadi cerito..
  Dm                     Am
yowis.. mung sak kedep moto..
Bb          Bbm
janjimu ra ori..
       F    Em  Dm
jebule mung KW  siji
     Gm           C         F
jare tulus jebule mung apus-apus..

Bb    C      Am       Dm
aku nangis.. ra uwis-uwis..
Gm          C            F
teles kebes wes nganti kalis..
Bb    C      Am               Dm
aku kangen.. ning mung tak pendem..
Gm           C              F
nangis mergo janjimu sing lamis..

[Reff:]
F                     Bb
opo meneh sing mbok goleki..
C                          F
rumangsaku kabeh wes tak turuti
D                        Gm
tibo tangiku mung kanggo kowe
             C
senajan sak onone
                      F
sing penting perjuangane..

F                   Bb
opo mergo wong ora nduwe..
C                      F
kowe nganti tego ninggalake..
 D                    Gm
snajan atiku wes ajur mumur
              C
tetep kudu bersyukur
                      F
kabeh wes ono sing ngatur..

[Interlude:]
F  Em  Dm  C  Bb C  Bb C
Gm  Am  Bbm C

[Verse II:]
Bb    C      Am       Dm
aku nangis.. ra uwis-uwis..
Gm          C            F
teles kebes wes nganti kalis..
Bb    C      Am               Dm
aku kangen.. ning mung tak pendem..
Gm           C              F
nangis mergo janjimu sing lamis..

[Reff:]
F                     Bb
opo meneh sing mbok goleki..
C                          F
rumangsaku kabeh wes tak turuti
D                        Gm
tibo tangiku mung kanggo kowe
             C
senajan sak onone
                      F
sing penting perjuangane..

F                   Bb
opo mergo wong ora nduwe..
C                      F
kowe nganti tego ninggalake..
 D                    Gm
snajan atiku wes ajur mumur
              C
tetep kudu bersyukur
                      F
kabeh wes ono sing ngatur..

[Ending:]
 D                    Gm
snajan atiku wes ajur mumur
              C
tetep kudu bersyukur
                      F   Bbm F
kabeh wes ono sing ngatur..

Artis   : Hendra Kumbara
Album   : Yowis
Dirilis : 2020
Genre   : Pop

.
.
.
.
Chord Transpose By : TeknoBgt.com