Intan Rahma – Nutupi Laraku

[Verse I:]
                A
mungkin ono ati liyo
                B
sing lagi tok jogo
                 G#m
nganti lali karo aku
                   C#m
sing neng ngarep moto
           A
ati rasane loro
       B   
aku trimo, 
                 E
aku pengen pamit lungo..

                   A
mungkin wis ra ono roso
               B
tresnamu nggo aku
               G#m
opo malah sandiworo
              C#m
kowe ngapusi aku
              A
gawe bingung atiku
       B                      E
arep tekan kapan tak tutupi laraku

 E            C#m
iseh kuat ora atiku
  A                  B
terus sabar ming ngremuk aku
G#m             C#
sak jane nyikso batinku
             F#m                  B
nanging neng ngarepmu aku tetep guyu
        E
nutupi laraku..

  E              C#m
soyo adoh mung gawe ragu
 A             B
opo isoh yen terus mlaku
G#m           C#
tak pekso senajan loro
    F#m
aku ra popo..
      B                E
ning atiku sing rung kulino..

      A                    B
yen terus sabar aku uwes tau..
  G#m                 C#m
mangan ati kui mbendinaku
     F#m               B
cobo ngertio sing neng pikirku..

[Reff:]
                A
mungkin ono ati liyo
                B
sing lagi tok jogo
                 G#m
nganti lali karo aku
                   C#m
sing neng ngarep moto
           A
ati rasane loro
       B                    E
aku trimo, aku pengen pamit lungo

                   A
mungkin wis ra ono roso
               B
tresnamu nggo aku
               G#m
opo malah sandiworo
              C#m
kowe ngapusi aku
              A
gawe bingung atiku
       B                      E
arep tekan kapan tak tutupi laraku

[Interlude:] 
A  B  G#m C#m
A  B  E

[Verse II:]
 E            C#m
iseh kuat ora atiku
  A                  B
terus sabar ming ngremuk aku
G#m             C#
sak jane nyikso batinku
             F#m                  B
nanging neng ngarepmu aku tetep guyu
        E
nutupi laraku

      A                    B
yen terus sabar aku uwes tau..
  G#m                 C#m
mangan ati kui mbendinaku
     F#m               B
cobo ngertio sing neng pikirku..

[Reff End:]
                A
mungkin ono ati liyo
                B
sing lagi tok jogo
                 G#m
nganti lali karo aku
                   C#m
sing neng ngarep moto
           A
ati rasane loro
       B                    E
aku trimo, aku pengen pamit lungo

                   A
mungkin wis ra ono roso
               B
tresnamu nggo aku
               G#m
opo malah sandiworo
              C#m
kowe ngapusi aku
              A
gawe bingung atiku
       B                      E
arep tekan kapan tak tutupi laraku..

Artis   : Intan Rahma
Album   : Nutupi Laraku
Dirilis : 2019

.
.
.
.
Chord Transpose By : TeknoBgt.com