Yayan Jatnika – Kosipa

[Intro:]
Fm  D# Fm  D#
Fm

[Verse I:]
Fm
Nyiar nombokan ka kurangan
      A#m              G#
Gajih sabulan teu nyukupan
         Fm
Tung tungna guda gade
Fm
bari jeung cape hate
Fm
Barang ges numpuk di pak gade

[Intro:]
Fm  A#m G# Fm
Fm  A#m G# Fm
D# Fm  D# Fm

Fm
Geus beak gade keuneun
                  A#m
Kabutuh heunteu eureun
    D#
Ker listrik jeung sakola
                   Fm  D# Fm
Unggal bulan teu boga..

Fm
Aya nu ngabejaan
                  A#m
Mun butuh ka perluan
         D#
Nginyeum teu hararese
            Fm 
Cukup make ktp..
    C#                 C
Nurutan tatanga ka kosipa
C 
pa…pa…pa…pa….

[Verse II:]
      Fm
Najan mayarna unggal poe
     A#m                G#
Ku butuh mah kumaha eungke..
      Fm
Sugan isuk pageto
Fm
Milikmah saha nyaho
Fm
Anu peunting di imah ngejo..

[Interlude:]
Fm

[Verse I:]
Fm
Nyiar nombokan ka kurangan
      A#m              G#
Gajih sabulan teu nyukupan
         Fm
Tung tungna guda gade
Fm
bari jeung cape hate
Fm
Barang ges numpuk di pak gade

[Intro:]
Fm  A#m G# Fm
Fm  A#m G# Fm
D# Fm  D# Fm

Fm
Geus beak gade keuneun
                  A#m
Kabutuh heunteu eureun
    D#
Ker listrik jeung sakola
                   Fm  D# Fm
Unggal bulan teu boga..

Fm
Aya nu ngabejaan
                  A#m
Mun butuh ka perluan
         D#
Nginyeum teu hararese
            Fm 
Cukup make ktp..
    C#                 C
Nurutan tatanga ka kosipa
C 
pa…pa…pa…pa….

[Ending:]
      Fm
Najan mayarna unggal poe
     A#m                G#
Ku butuh mah kumaha eungke..
      Fm
Sugan isuk pageto
Fm
Milikmah saha nyaho
Fm
Anu peunting di imah ngejo..

.
.
.
.
Chord Transpose By : TeknoBgt.com