Chord Gitar & Lirik: Happy Asmara – Wes Tatas

[Intro :] 
D# A#/D Cm
G# A# D#

[Verse I:]
D#         A#/D          Cm
tak eleng-eleng mbiyen tau ngomong opo..
     G#        A#           D#
arep ngancani aku tekan pungkase umurku..
  Fm         G         Cm
nanging saikine.. kowe ninggal janjine..
   G#                         A#
ibarat banyu mili.. wes tekan segoro..

  D#       A#/D       Cm
cubo dadi aku kuat po atimu..
   G#         A#        D#
mesti kowe sambat ora kuat..
 Fm       G           Cm  A#
aku uwes ora pingin loro..
      G#                      A#
atiku wes tenang.. wes tak anggep ilang..

[Reff :]
         D#     A#
layangan sing tatas
      Cm           Gm
tondo tresnoku wes pungkas
        G#             D#
mabur duwur ngalang-ngalang
      Fm          A#
yen nibo dadi kenangan..

          D#        A#
kowe sing tak eman-eman
       Cm        Gm
ninggalke roso kelaran
     G#          D#
opo iki wes takdire
       Fm       A#
aku ikhlas, aku pasrah..
           D#
wes tak ngalah..

[Interlude:]
D# A# Cm  Gm
G# D# Fm  A#
D# A# Cm  Gm
G# D# Fm  A# D# A#

[Verse II:]
  D#       A#/D       Cm
cubo dadi aku kuat po atimu..
   G#         A#        D#
mesti kowe sambat ora kuat..
 Fm       G           Cm A#
aku uwes ora pingin loro..
      G#                      A#
atiku wes tenang.. wes tak anggep ilang..

[Reff :]
         D#     A#
layangan sing tatas
      Cm           Gm
tondo tresnoku wes pungkas
        G#             D#
mabur duwur ngalang-ngalang
      Fm          A#
yen nibo dadi kenangan..

          D#        A#
kowe sing tak eman-eman
       Cm        Gm
ninggalke roso kelaran
     G#          D#
opo iki wes takdire
       Fm       A#
aku ikhlas, aku pasrah
           D#
wes tak ngalah..

[Reff End:]
         D#     A#
layangan sing tatas
      Cm           Gm
tondo tresnoku wes pungkas
        G#             D#
mabur duwur ngalang-ngalang
      Fm          A#
yen nibo dadi kenangan..

          D#        A#
kowe sing tak eman-eman
       Cm        Gm
ninggalke roso kelaran
     G#          D#
opo iki wes takdire
       Fm       A#
aku ikhlas, aku pasrah
           D#
wes tak ngalah..

Artis   : Happy Asmara
Album   : Pakeliran 2020
Dirilis : 2020

.
.
.
.
Chord Transpose By : TeknoBgt.com