Tembang Tresno – Arya Satria feat. Rina Amelia


[Intro:]
Cm  Fm  A# D#
Cm  Fm  G  Cm  G

 Cm
Padange suryo
          Fm
Nanging peteng ning mripatku
  A#
Sinare rembulan
          D#
nambahi susahing atiku
    Cm
Tresno sing tak jaga
      Fm
amung kanggo sliramu
  G                       Cm
Nanging nyatane aku mok apusi

[Intro:]
Cm  Fm  A# D#

Tego tenan koe marang aku
aku ra ngiro tembang tresno
sing tak tembangke
ora dadi kasunyatan..

 Cm
Padange suryo
          Fm
Nanging peteng ning mripatku
  A#
Sinare rembulan
          D#
nambahi susahing atiku
    Cm
Tresno sing tak jaga
      Fm
amung kanggo sliramu
  G                       Cm
Nanging nyatane aku mok apusi

[Interlude:]
Cm  Fm  A# D#
Cm  Fm  G  Cm

[Reff:]
     Cm                    A#
  Tembang tresno ning lambemu
       Gm          Cm
  Nyatane..amung semu
     Cm               A#
  Janji setyo marang aku
       Gm             Cm
  Nyatane nyusahke atiku

[*]
       Fm
  Tego tenan Kowe nglarani aku
         Cm
  Tego tenan Kowe ngapusi aku
        Fm
  Wis cukup sakmene crito lan laguku
       G              Cm
  Aku pamit lilakno lungaku

[Interlude:]
Cm  Fm  G  Cm
Cm  Fm  G  Cm

[Reff:]
     Cm                    A#
  Tembang tresno ning lambemu
       Gm          Cm
  Nyatane..amung semu
     Cm               A#
  Janji setyo marang aku
       Gm             Cm
  Nyatane nyusahke atiku

[*]
       Fm
  Tego tenan Kowe nglarani aku
         Cm
  Tego tenan Kowe ngapusi aku
        Fm
  Wis cukup sakmene crito lan laguku
       G              Cm
  Aku pamit lilakno lungaku

      G               Cm
  Aku pamit lilakno lungaku

.
.
.
.
Chord Transpose By : TeknoBgt.com